2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیتا جون قبلا وقتی میگفتم چیزای مقوی بیار میخوام خودم و تپل کنم خیلی بد رفتار میکرد و میگفت نمیخواد ...

چون متوجه شده اینجوری خوشحالتری میخواد با اینکار خوشحالت کنه عزیزم

نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخاد تنها باشه وقتی تنها باشه خیلی ناراحت میشه عصبی میشه شاید سمت چیزای بره ...

بیخیال ساغری سمت چیزی نمیره ، دوروز دیگه هم یادش میره آشتی می کنيد، بگو من از کجا باید میدونستم تو با دوستت قهری

سلام مهربونم❤️❤️ فعلا مشغول مبارزه با کرونام امروز رفتم سرم وصل کردم یکمی بهترم ولی دخترمم مریض ش ...

سلام گلی جون خداروشکر بهتری ،ایشالا که دخترتم زود خوب میشه  

بیتا جون من قبلا تا نزدیک یه سال همش ۶۱.۵ بودم قدمم ۱۶۷ ولی مریض شدم الان ۵۸ کیلو ام  لطفاً روش ...

عزیزم شما به روزی ۲۸۰۰ کالری نیاز داری تا وزن اضافه کنی اگه زرنگ باشی تا عید به وزن دلخواهتون میرسی 

بهترین و طبیعی ترین روش هم همونطور که اول تاپیک توضیح دادم کالری شماریه

ببخشید الان من پست میذارم ممکنه فردا وقت نکنم ، من بدنم خوبه و بیشتر دنبال اینم که صورتم تپل بشه بنظرتون روغن خراطین چه مارکی خوبه ؟عرق یونجه بنظرتون بدنو بیشتر چاق میکنه یا صورت ؟ پودر جوانه گندم خوردم یه مدت بدنم چاق شد فقط 

چه مدته میخوری ؟  تاثیری هم داشته رو وزنت؟ من دوروزه دارم میخورم

من چند روز خوردم از رو لباسام فهمیدم چاق شدم خودمو وزن نکردم، البته یه مشکلی پیش اومد باز چند روز نخوردم باز الان دارم میخورم، اشتهام خیلی زیاد شده یکسره دلم میخواد یه چیزی بخورم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
سلام مهربونم❤️❤️ فعلا مشغول مبارزه با کرونام امروز رفتم سرم وصل کردم یکمی بهترم ولی دخترمم مریض ش ...

گلی جون خدارو شکر که بهتری ایشالا دختر خوشکلتم زودی خوب میشه دوباره با انرژی بیشتر به جمعمون میای‌..