2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست
قم ۱۶۴ وزنم ۴۴

۲۳۲۰ کالری

ولی اگه بالای سه هزار بزنی زودتر نتیجه میگیری

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
من بیشتر از ۱۵۰۰ کالری خیلی سختمه بخورم 

اولش سخته کم کم معدت جا باز میکنه

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا چه مدت ۲۳۰۰ کالری باشه؟

نمیدونم عزیزم اینو بیتا جون میدونه🥺

آهان باشه ممنون  ببینم کی انلاین میشه بیتاجون

❤💋

بچه ها یه سوالی من هر روز 4000 به بالا کالریم هست تا عید چقدر اضافه میکنم بنظرتون الان 57 کیلوام

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
تا چه مدت ۲۳۰۰ کالری باشه؟

سلام عزیزم خوش اومدی

تا وقتی که یک کیلو اضافه کنی بعدش ۳۰ کالری اضافه میشه

اولش با همون ۲۰۰۰ شروع کن تا معدت جا باز کنه بعدش راحت ۲۵۰۰ تا هم میزنی

بچه ها یه سوالی من هر روز 4000 به بالا کالریم هست تا عید چقدر اضافه میکنم بنظرتون الان 57 کیلوام

بستگی به بدنت داره عزیزم اگه خوب جواب بده ماهی ۵ کیلو رو حتمی اضافه میکنی 

راستی یه سوال  من ک الان ۴۴کیلوام و با.سن و سینه.م کوچیکه اگه مثلا بشم ۶۰ کیلو اونوقت ایناام ت ...

صد درصد تغییر میکنه الان خیلی از بچه ها با هر یک کیلو اضافه وزن یک سانت دور باسنشون اضافه میشه

وای یه چی بگم بخندید 

من که هرچی میخوام بخورم با ترازو آشپزخونه وزن میکنم بچمم یاد گرفته خوراکیاشو میبره میزاره رو ترازو  میگم چیکار میکنی میگه میخوام بدونم کالریش چقدر میشه