2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست
خوشکلا یه فکری هم بحال استارتر بکنید از شدت تهوع حرف نمیتونم بزنم خییییلی حالم بده کالریمم یا بزور پ ...

بخاطرقرص ها تهوع دارین؟؟خب امپول رو امتحان کنبن یا روش های دگ

بچه دارین؟قرص ها عوارض داره ها

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که نگفتی دیگه نمیام وگرنه هر کی یبار بهاش بچتم بهش عادت میکنم ...تو هم بگی میرم زار زار واست گریه ...

قربونت بشممم من🥺❤

عسل یه مدت میره ولی بعدش میاد حتما‌‌‌...

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

یه سوال من سیب زمینی سرخ کردم عدد نوشته باید تعداد سیب زمینی خلالی که خوردم بزنم؟یا مثلا تعداد سیب زمینی سرخ کردم بزنم مثلا ۱ عدد سیب زمینی

من تعدادی که خوردم وارد کردم اشتیاهه؟

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
یه سوال من سیب زمینی سرخ کردم عدد نوشته باید تعداد سیب زمینی خلالی که خوردم بزنم؟یا مثلا تعداد سیب ز ...

نه باید تعداد سیب زمینی رو بزنی نه تعداد خلال ها

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

۱_پرنامین 👈 ۵۰۲۹❤🤩

۲_سمانه 👈 ۴۴۵۸🧡🍊

۳_نازنین زهرا 👈 ۴۲۵۵💛🐱

۴_گندمک 👈 ۴۰۴۶💚🍏

۵_سولین 👈 ۳۱۰۲💙🐳

۶_گلی 👈 ۳۰۰۰💜👾

۷_رها 👈 ۲۸۳۴🤎🐶

۸_هستی 👈 ۲۶۰۰💖🍭

۹_ساناز 👈 ۲۵۰۰🖤🎬

لیست ۱۰/۲۸❄🌬

فدات خوشکلم ...😘 واقعا جاش خالیه کاش زود بیاد

💖💋

بخاطرقرص ها تهوع دارین؟؟خب امپول رو امتحان کنبن یا روش های دگ بچه دارین؟قرص ها عوارض داره ها

آره بخاطر قرصا هست ،میخواستم اینبار آمپول بزنم سولین جون گفت زده تا یه مدت لکه بینی داشته منصرف شدم ،آی یو دی هم خوشم نمیاد

آره یکی دارم ،عوارض که داره اما چاره ای نیست 

آره بخاطر قرصا هست ،میخواستم اینبار آمپول بزنم سولین جون گفت زده تا یه مدت لکه بینی داشته منصرف شدم ...

بیتا جون من زدم تا چهل روز اول شدید عصبی شدم بعد چهل روز خونریزی داشتم تا دو ماه الان نزدیک یه هفته س تموم شده ولی باز بعضی وقتا لکه سیاه دارم😐