2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269843 بازدید | 13841 پست
برا بزرگ شدن باسنت باید ورزش کنی یه برنامه هست خیلی خوبه الان میفرستم برات دانلودش کن بعد از یک ماه ...

آی قربونت برم کاش ک بشه خدا خیرت بده 😍😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ممنون بیتایی😘به لطف شما همیشه دعاتون میکنم حالا هر روز بیرون روی هم دارم اگر نمیشدم الان 60 بودم😭

فدات عزیزم اراده و پشتکار خودته

بنظرم چون وزن اضافه کردی این بیرون رویه رو روند چاقیت تاثیر نداره خداروشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم اراده و پشتکار خودته بنظرم چون وزن اضافه کردی این بیرون رویه رو روند چاقیت تاثیر نداره خ ...

پس خداروشکر خیالم راحت تر شد😊😂

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ات اشغال بهش نده گرسنه میشه مجبوره غذا بخوره تجربه خودم اینو میگه

همه ی ات و اشغالا رو جمع کردم! شده با آب میخوابه ولی غذا رو تو دهنش نمیکنه!

نهایتا نون پنیر بخوره!!

داره همین جور وزن کم میکنه

وقتی گشنشم هست فقط جیغ میزنه

توروخدا کمک

همه ی ات و اشغالا رو جمع کردم! شده با آب میخوابه ولی غذا رو تو دهنش نمیکنه! نهایتا نون پنیر بخوره!! ...

اول یه دکتر ببرش شاید آهن بدنش پایینه براش دارو میده خوب میشه اگه مشکلی نبود خودت شربت سانستول بگیر بهش بده هم تقویتیه هم اشتها آور 

دکترا میگن بچه رو مجبور به غذا خوردن نکنید و بذارید خودش بخوره اما بنظرم این اشتباهه اگه ولشون کنی چیزی نمیخورن پس با بازی یا تماشای تلویزیون یا.... به زور غذاشو بده

ودر آخر غذاهای متنوع یا انگشتی درست کن براش

راستی گفتی چند سالشه؟؟

خب ولی با این وضع اقتصادی هر روز نمیتونیم از اینا بخوریم ک

رژیم چاقی کلا هزینه بره حالا هر کی باید طبق اون تغذیه ای که تو خونه هست کالریشو ببره بالا ، اینجوری نیس که حتما باید با معجون و کباب و.... وزن اضافه کرد

ریزش موهات از رژیم نیست عزیزم زینک بدنت کمه قرص زینک پلاس بگیر بخور عالیه

تو خونه ساپلاس مدز دارم بنظرت خوبه ؟

❣️لیست کالری 26 دی ماه❣️

1_سمانه👈6075❤️

2_عسل👈4176💙

3_نازنین زهرا👈 3995😊

4_سولین👈3856😘

5_گلی👈3157🤗

6_نگار👈3089🤩

7_پرنامین👈3072🥰

8_مهتاب👈3019😉

9_گندمک👈2852💜

10_ساناز👈2360💕

11_رها👈2333😚

12_کاپی👈2110💚

13_نازنین👈2002💛

سلاااام سلاااام کالریا عاااالی بودن

سمانه جون تبریک میگممم😍😍😍

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122