2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
گلم بالای ۳۰۰۰ میزدم من اون مدت رفتم دکتر مشکل اسید و میکروب معده داشتم قبل صبحونه و شام قرصی که دکت ...

خوبه 😊

الانم هفته ای یه کیلو میای بالا؟ 

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم بالای ۳۰۰۰ میزدم من اون مدت رفتم دکتر مشکل اسید و میکروب معده داشتم قبل صبحونه و شام قرصی که دکت ...

حرفایی ک گفته بودی روخوندم عزیزم ولی ب حرف دیگران اهمیت نده..منم خیلی برالاغریم تیکه شنیدم  ازفامیل شوهر 😒

یه تایمی باکالری شمار چاق شدم تعریف ازخود نباشه قیافمم خوشگله😊اونموقع چشم همشون داشت درمیومد ازفرط حسادت😑ولی توبارداری بدویار شدم وکلی لاغر کردم  الان اونروزا رویادم میندازم سعی میکنم بخورم ومثل قبل بشم

ولی معدم کوچیک شده بعد زایمان همین بتونم کالری بزنم ..الان حساب میکنم  روزی ب ۲۰۰۰ نمیرسه😑💔

چاقی خیلی روخوشگلی تاثیر میزاره واقعا  ادم دوبرابرزیباییش ب چشم میاد من درحدی تغییر کرده بودم ک هیشکی منو نمیشناخت واقعا میگم اینو 😶

کاش بازم اونطوری بشم انگیزه بدین بهم لطفا 😥

تصمیم دارم ازفردا  زود بیدار شم وکالری زیاد بزنم وبیام اعلام کنم اینجا انشالله 😍

بازم جوگیر شدم یاد روزای چاقیم افتادم😂

بچه ها واقعا چرا من‌اینطوریم چرااااا

تا چاق میشم به وزن دلخواهم میرسم دیگه غذا رو میزارم کنار و فوری هم لاغر میشم😕

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
هر سهم ماده غذایی برابر ۳۳ گرم هر ۱ عدد بیسکوییت جو برابر یک سهم بعد زیرش زده انرژی ۱۵۵ بیتا جان، ...

بیتا جان ممنون میشم راهنمایی کنی

امروز اینقدر خوردم دارم خفه میشم😀

اگر هر بیسکوییت 155باشه تا شب ده تا بخورم،کسری کالریم حله

بیتا جان،بدون اشتها آور خودت میخوری؟ و بعد با اشتها میخوری؟ من بخودم زور میکنم و یک مشکل هم که مع ...

من خودم بدون اشتها آور میخوردم اشتهامم خوب بود اما الان دارم قرص ضدبارداری میخورم همش حالت تهوع دارم و بزور میخورم که وزنم پایین نیاد خیلی بده

سنگینی معده هم که طبیعیه 

بیتا جان ب نظرت بعد زایمانم  شیر بدم خیلی لاغر میشم  حتی باوجودکالری شماری؟ 😔💔 میخوام چ ...

من که بعد زایمان با این که شیر خودمم ندادم برگشتم به وزن قبل زایمانم شما شاید بدنت فرق داشته باشه و لاغر نشی 

اگه کالری شماری کنی لاغر نمیشی چون خیلیا بودن حتی با وجود شیردهی چاقم شدن

حرفایی ک گفته بودی روخوندم عزیزم ولی ب حرف دیگران اهمیت نده..منم خیلی برالاغریم تیکه شنیدم  ازف ...

وااااای چه خوب من انقدر خوشم میاد بعضیا با چاقی کلا تغییر میکنن ،فکر کنم چاقی خیلی بهت میاد ،اصلا نگران نباش عزیزم بعد زایمان بازم کالری شماری میکنی چاق میشی وقتی قبلا تونستی الانم میتونی

وااااای چه خوب من انقدر خوشم میاد بعضیا با چاقی کلا تغییر میکنن ،فکر کنم چاقی خیلی بهت میاد ،اصلا نگ ...

بیتا جان میشه به منم یه تلنگر بزنی؟

خیلی گشاد شدم🤕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بچه ها واقعا چرا من‌اینطوریم چرااااا تا چاق میشم به وزن دلخواهم میرسم دیگه غذا رو میزارم کنار و فور ...

مگه بازم لاغر شدی؟؟؟

چاق شدن سخته اما نگهداشتنش خیییلی سخت تره 

منم همه ترسم از اینه که کم نکنم