2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست

کاپ کیک

۲۰ دی

بدون حساب کردن اون پنیر و حلوا ارده صبح،😂 ۲۰۷۸

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کالری امروز ۲۴۱۰ ❤ترنم . بچه ها باز بشدت به یکی نیاز دارم بیاد تو غلط میکنی کمتر از ۳۰۰۰ بزنی بیاد دعوام کنه پتج شیش روزیه در این حد شاید کمتر میزنم دلم نمیخواد اون دو کیلو و نیمی که اضافه کردم رو کم کنم همه بیاین دعوا کنین به خودم بیام😯😢

کالری امروز ۲۴۱۰ ❤ترنم . بچه ها باز بشدت به یکی نیاز دارم بیاد تو غلط میکنی کمتر از ۳۰۰۰ بزنی بیاد د ...

سلام ترنم جون منم چند روزیه نیستم تو گروه😭

رفتم خودمو کشیدم هیچی اضافه نکردم ولی خداروشکر کمم نکردم همون ۵۳ موندم حالا از فردا میخوام شروع کنم تازه داره یکم سرم از دست امتحانام خلوت میشه

منو شما هم وزنیم بیا باهم دو هفته مسابقه بزاریم هرکی بیشتر اضافه کنه🤪🤪

موافقی؟

منم با خودم قرار گذاشتم دیگه زیر ۳۰۰۰ نزنم بیا کالریامونم با هم مسابقه بدیم ببینیم چطور میشه

این جوری انگیزمون بیشتر میشه😊

ايده خوبیه. من ۴۳ کیلوام کی هم وزنمه؟ البته احتمالا الان بیشتر باشم. تا ۴۴ و ۴۵ هم خوبه بیاید

سلام منم ۴۵ کیلوام

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
کالری امروز ۲۴۱۰ ❤ترنم . بچه ها باز بشدت به یکی نیاز دارم بیاد تو غلط میکنی کمتر از ۳۰۰۰ بزنی بیاد د ...

دلت میخاد دوباره عید لاغر باشی😠دوباره همه بگن نگاه کن لاغر مردنی رو😠دوباره واسه لباس خریدن مشکل داشته باشی😠همه یه جوری نگات کنن😠اگه میخای چاق شی باید بالای ۳هزار و ۴هزار باشی😠خسته نشدی از تیکه پروندنا😠یکم بیشتر تلاش کن خب😠اه اه اه😠

سلام منم ۴۵ کیلوام

سلام.‌منم هستم واسه رقابت

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی