بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره گلم میخوام شکم و پهلو مو آب کنم باسن و فرم بدم..😂😍🙈فقط نمیدونم ورزش و قبل غذا انجام بدم یا بع ...
ایشالا عزیزم فقد باید اراده کنی من ک باید بکوبم از اول بسازم😂
به نظر من که صبح زود انجام بده...
چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
یا خداااا عکس پروفت..😬😂 فقط نگی دوس دارم انقدر شم...😂
اتفاقا دوس دارم اینطوری بشم از بس عقده ای شدم😂😂😂
چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
سعی کن خیلی زیاد حرکاتو انجام ندی(منم 3 ماه هر روز واسه قدم ک بلند بشه ورزش میکردم لاغر شدم) .. چون ...
عه پانیذ منم برا قدم انجام میدم...
با این برنامه
حالا تاثیر داش یا نه دارم وقت تلف میکنم؟🤕
من خیلی شکم درد و اسهال دارم خسته شدم دیگه ، نبات و بذارم داخل ی ظرف رو اجاق بعد ک آب شد بخورم درسته
گلم یکم نبات بزار تو یه ظرف بزار با شعله کم آب شه نزار خیلی بسوزه چون خیلی تلخ میشه بعد که آب شد یه استکان آب جوش بریز توش خوب هم بزن بزار دو قل بخوره بعد خاموش کن و بریز تو یه استکان و نوش جان کن انشالا خوب شی یکم تلخه ولی خیلی مؤثره