نیاز به ۲۵۰۰ کالری داری عزیزم اما با کالری شمار مانکن حساب کن
یه سوال این نون های معمولی که طرح خانگی هستن مغازه ها چ نونیه من تو کالری شمار میزنم تافتون درسته؟
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
عزیزم دو کیلو آرد.دو لیوان متوسط شکر یه قاشق خ مایه خمیر. یه قاشق چ پکینگ پودر .نصف قاشق چ خوری جوش شیرین،..
یه لیوان زعفرون دم کرده همه رو با آرد قاطی میکنیم بعد کم کم بهش آب اضافه میکنیم و با دست ورزش میدیم در حدی که کاملا مواد به خورد هم برن نباید خمیرش شل باشه اگرم شل در اومد میتونی یکم آرد قاطی ش بدی تا خمیرش سفت شه و اینکه چند ساعت بزارین بمونه تا خوب پف کنه هر چی بیشتر بمونه نرم تر در میان و بعد تو یه ماهی تابه که قبلا داغ شده سرخ میکنیم و نوش جون تون😊😋😘
عزیزم ببین مثلااگه من همسن کالذی رو استفادا کنم ولی غذای پر کالری نخورم فرقی داره؟ مثلا نمیتونم خرما بخورم خیلی جوش میزنم یا شیر لاکتوز شیر معدمو میریزه بهم
نه عزیزم تافتون نیست همینو بزن کالریشو دربیار یا کمتر بزن
میشه بگی از رو برنامت خوراک لوبیا بیشتر کالریش یا لوبیا با قارچ...از خودم لوبیا چیتی خالی بیشتره ...100گرم خوراک لوبیا چنده