2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269788 بازدید | 13841 پست

مامان من اول آردو تفت میده ،اب میریزه توش وقتی جوش اومد عدس میریزه توش،بعد بانون میخورم برا صبحانه 

نمیدونم این همون عدسیه که توی کالری شمار زده یا فرق داره 😬

ولی اگ‌اون باشه کالریش خیلی زیاده شماهم استفاده کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان من اول آردو تفت میده ،اب میریزه توش وقتی جوش اومد عدس میریزه توش،بعد بانون میخورم برا صبحانه&n ...

ماهم همینطور بعضی وقتا شک میکنم غذایی که ما درست میکنیم همون باشه که بقیه درست میکنن

سلام بچه های گل چخبرا تا کجا پیش رفتید چقدر اضافه کردید من که حسابی تپل شدم خیلی ذوق دارم ۵ یا ۶ رو ...

سلام خوشکلم منم از وقتی صبحونه رو میخورم ۵ کیلو اضافه کردم و اینکه بعد هر وعده یه معجونی شبیه همین که تو گفتی میخورم واینکه اگه کنار غذام ترشی و سالاد باشه اشتهام بیشتره😉

مررررسی عزیز مهربونم که تجربیاتتو در اختیارمون گذاشتی ، حتما بعد از وزن کشی بیا بهم ...

فدات 

حتما میام میگم 🥰

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
سلام عزیزم داری کالری شماری میکنی ک میگی تپل شدی یا روش دیگه ای؟

من قبلا تا ۷۵ کیلو که رفتم کالری شماری کردم الان دیگه تقریبا میدونم کالری ها رو کالری شماری نمیکنم ولی خیلی پرخوری میکنم 

من‌موقع کالری شماری فقط مثلا برای صبحانه نزدیک ۱۰۰۰ کالری میزدم رازش هم‌خوردن نان بربری بود چون خیلی پرکالریه

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
سلام خوشکلم منم از وقتی صبحونه رو میخورم ۵ کیلو اضافه کردم و اینکه بعد هر وعده یه معجونی شبیه همین ک ...

سلام عزیزم 

کارت بیسته همینجور ادامه بده عشقم عالی داری پیش میری 

فقط اینکه صبحانه رو دیگه کنار نزار چون وزنت میاد پایین اشتباه منو تکرار نکن 

میتونی ماست محلی هم بگیری بعد هر وعده غذایی که‌کامل خوردی سیر شدی دیگه جا نداشتی یه کاسه هم ماست بخوری هم کالری خوبی داره هم نیاز به اشتها نداره یا اینکه سالاد کاهو هم خوبه با سس 

بین غذاهات هم آب نخور اصلا چون معدت پر میشه نمیتونی خوب غذا بخوری قبل غذا هم نخور