2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269758 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سویق قبلا خوردم چون خوب نبود دیگه به دلم نیست شیره خرما اشکال نداره؟

گلم منم اول جوانه گندم خالی میخوردم چند بار حالم بهم خورد ولی با شیر قاطی کنی خیلی مزش فرق میکنه

مرسی گلم بعد من تنبلی تخمدان دارم شیرینی‌جات و شیر برام مضر نیست؟

نمیدونم یعنی شیره انگور هم ضرر داره؟

شیرینیجات طبیعی مثل شیره انگور و خرما بخور بعد غذا 

یا اون ترافل خرمایی که یاد دادم رو بخور

فوق العاده پر انرژی و خوشمزست

بچه ها راستی کسی پودر مالت جو گرفته تاحالا؟

واای من داداشم نخورد داد به من روش نوشته بود باید خالی دو قاشق بخری منم خوردم بخدا مردم و زنده شدم هر چی اون روز خوردم و بالا آوردم خیلی بد بود😬🤢

سلام منم هستم حیف خیلی دیر دیدم..

وزنم خیلی کمه ۳۴ کیلوام قدمم۱۶۴..

به شدت به کمکتون نیاز دارم بیتا جون دلم میخاد به۴۵ کیلو برسم حداقل

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
واای من داداشم نخورد داد به من روش نوشته بود باید خالی دو قاشق بخری منم خوردم بخدا مردم و زنده شدم ه ...

نه این نوشته بریز تو شیر

به مامانم گفتم برام قرص مخمر بگیره اینو گرفته بجاش

سلام صفحه اول رو بخون

خوندم همرو

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
نمیدونم یعنی شیره انگور هم ضرر داره؟ شیرینیجات طبیعی مثل شیره انگور و خرما بخور بعد غذا  یا ا ...

اوهوم میخورم همیشه

نمیدونم یکی میشه شیرینی مضره یکی میگه چون خرما و شیره طبعشون گرمه مفیدم هست