خانوما تا میتونید جو پوست کنده بخورید چون خیلی چاق کنندست یه چیزی بگم یه موقع ناراحت نشید دیدین دامدارها وقتی میخواان گوسفند رو چاق کنن بهش جو میدن به خاطر خاصیت چاق کنندگی جو هست چون به قول طب سنتی رطوبت بدن رو بالا میبره من باهاش آش شله قلمکار درست میکنم واقعا خوشمزه است خیلی خیلی پر کالری
از بلغور گندم خیلی بهتره
جو پوست کنده
گوشت و دمبه گوسفندی
لوبیا چیتی قرمز و رشتی و عدس
پیاز داغ رب ادویه اینا همرو بجوشونیدالبته باید جو رو جدا چند ساعت بذارید بپزه با هم مخلوط کنید و بذارید دو ساعت همه با هم باز بپزند کلا هفت هشت ساعت زمان میخواد ولی عالیه