2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
عزمزمه پست قبلی رو بخون نوشتم

مرس، بیب

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
با روغن خراطین صورتتو ماساژ بده و ژله بخور و بعد غذا پودر جوانه گندم بخوری صورتت تپل میشه

وزنم زیاد نمیشه؟

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشمزه پرکالری     

پنکیک خانگی:

مواد لازم: آرد سفید ۱ پیمانه، تخم مرغ ۱ عدد، وانیل نوک قاشق چایخوری، شکر ۳ الی ۴ قاشق، بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری، شیر یک پیمانه سر خالی، روغن مایع سه قاشق، نمک کمی

طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ رو با همزن خوب هم میزنیم تا بافتش از هم جدا شه و خوب مخلوط شه بعد وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد داخل یه ظرف دیگه آرد و بکینگ پودر و کمی نمک رو مخلوط میکنیم و الک میکنیم داخل تخم مرغ و شکری که از قبل با هم مخلوط کرده بودیم و خوب باهم مخلوطش میکنیم در آخر هم ته یه ماهیتابه کوچولو ( که اندازه پنکیکی که میخوایم درست کنیم باشه) چرب میکنیم و یه ملاقه کوچیک از مواد رو داخلش میریزیم مایع خودش شله کامل پخش میشه یه طرفش که شد میذاریم اون طرفشم طلایی شه به سلیقه خودمون با موز یا آناناس یا عسل میخوریمش  

خوشمزه پرکالری       پنکیک خانگی: مواد لازم: آرد سفید ۱ پیمانه، تخم مرغ ۱ عدد، و ...

من دیروز آمادشو خوردم خودم درست نکردم اما دستورشو گذاشتم براتون امیدوارم دوست داشته باشید  

بیتا جان ببخشید من مثلا یک لیوان آبمیوه میخورم چقدر بزنم دقیق دربیاد؟ 

دوسوم لیوان خوبه؟ 

یا مثلاً سیب زمینی آبپز سه تا متوسط خوردم 

چند تا بزنم؟ 

ممنونم🙏

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
بیتا جان ببخشید من مثلا یک لیوان آبمیوه میخورم چقدر بزنم دقیق دربیاد؟  دوسوم لیوان خوبه؟  ...

خواهش عزیزم

آبمیوه یا کلا هر نوشیدنی میخورید همون یک لیوان رو بزن نمیخواد کمتر بزنی 

هر یه دونه سیب زمینی متوسط هم حدود ۱۵۰ گرمه

کم خوردی ، عزیزم چرا نون نمیخوری ، بیشترین کالری از نون و برنج و سیب زمینیه

نون رو یادم رفته بود😁

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
خواهش عزیزم آبمیوه یا کلا هر نوشیدنی میخورید همون یک لیوان رو بزن نمیخواد کمتر بزنی  هر یه دو ...

کوچیکش چقدرع؟🙏🙏

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن