2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269733 بازدید | 13839 پست
😂من و بیتا قبلا باهم تک چالش بودیم که من وسطاش بخاطر تنبلی و کیست ول کردم ضعیف شدم الان دوباره افتا ...

اها منم چندماه پیش با دوستم شرو کردم اون خسته شد منم ول کردم ولی خب ۳ کیلو اضافه کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون از توضیحاتتون💜 من مانکن رو نصب کردم و فقد نمیدونم باید در روز چقد کالری مصرف کنم! قدم ...

خود برنامه هم میتویسه کالری مورد نظر رو . ولی فرمول بیتا جان بهتره وزن ضربدر ۳۰ بعلاوه ۱۰۰۰

فعالیتایی ک انجام دادیم و نمی‌خواد وارد کنیم؟  فقط چیزایی ک خوردیم؟

من چند ماه پیش که کالری شماری میکردم ریز به ریز فعالیتا رو میزدم مثلا جاروبرقی آشپزی ظرف شستن . ولی الان بیتا جان گفت اون و نزنین فقط اگه رفتین بازاری جایی ک پیاده روی داشتین بزنین 

من چند ماه پیش که کالری شماری میکردم ریز به ریز فعالیتا رو میزدم مثلا جاروبرقی آشپزی ظرف شستن . ولی ...

پس فعالیت های روزانه مهم نیس

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
سلام دوستان من می‌خوام صورتم قشنگ پر بشه که مشخص شه نه یه ذره اما وزنم فرق نکنه چه بکنم راهکاری دار ...

با روغن خراطین صورتتو ماساژ بده و ژله بخور و بعد غذا پودر جوانه گندم بخوری صورتت تپل میشه

پس فعالیت های روزانه مهم نیس

همونطور که ترنم جون گفتن فعالیت روزانه رو حساب نکنید فقط اگه پیاده روی رفتید یا دوچرخه سواری یا ورزش سنگینی انجام دادید بزنید در غیر این صورت فعالیت معمول روزانه رو نمیخواد