2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست
میشه منم از امروز شروع کنم چ برنامه ای نصب کنم برای کالری شمار من نمیدونم ۴۰ هستم یا ۴۲ میخام تا عی ...

آره عزیزم برنامه مانکن یا کرفس نصب کن

کالری افزایش وزنت ۲۲۶۰ هست 

با این کالری هفته ای یک کیلو اضافه میکنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون از توضیحاتتون💜 من مانکن رو نصب کردم و فقد نمیدونم باید در روز چقد کالری مصرف کنم! قدم ...

عزیزم کالری اضافه وزنت ۲۳۵۰ هست اگه بتونی از اینم بیشتر بخوری زودتر به وزن هدف میرسی  

عزیزم کالری اضافه وزنت ۲۳۵۰ هست اگه بتونی از اینم بیشتر بخوری زودتر به وزن هدف میرسی    

ممنون❤

میشه بگین چطور محاسبه میکنین 

میخوام برا مامانمم حساب کنم

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  
خب حالا تا بیتا جان بیان من میگم . شما اول باید یه کالری شمار نصب کنی مثله مانکن یا کرفس یا بشقاب . ...

فعالیتایی ک انجام دادیم و نمی‌خواد وارد کنیم؟ 

فقط چیزایی ک خوردیم؟

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن

سلام دوستان من می‌خوام صورتم قشنگ پر بشه که مشخص شه نه یه ذره

اما وزنم فرق نکنه چه بکنم راهکاری دارین؟

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭

اسی برای تپل شدن صورت چیکار کنم? 

من اندامم خوبع صورتمم خوبع ولی حس میکنم تپل تر بشع بهتر میشع

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
آره عزیزم برنامه مانکن یا کرفس نصب کن کالری افزایش وزنت ۲۲۶۰ هست  با این کالری هفته ای یک کیل ...

مرسی عزیزدلم 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸