خوشمزه پرکالری 2؛ حلیم بادمجان
اول بادمجون رو پوست بگیرید و خوردش کنید و بذارید داخل آب نمک تا تلخیش گرفته شه بعد سرخش کنید و بذارید داخل کمی آب بپزه
گوشتتونو با پیاز داغ تفت بدید ونمک و فلفل وزردچوبه بهش بزنید و بذارید بپزه
یه کوچولو برنج مثلا سه چهارم پیمانه برنج رو هم بذارید خوب بپزه و نرم شه ( این اختیاریه میتونید اصلا برنج نریزید)
بعد از اینکه بادمجون پختن و آبش تمام شد با گوشت کوب برقی لهشون کنید گوشتا رو هم بعد از پخت له کنید وبه بادمجون اضافه کنید همین طور برنج رو وقتی همه رو با هم مخلوط کردید گردویی رو که از قبل خورد کرده بودید بهش اضافه کنید و در صورت تمایل پیاز داغ و نعنا داغم داخلش بریزید و در آخر بهش کشک رو اضافه کنید و رو شعله کم بذارید که کشک یه قل بزنه داخلش و غذاتون آماده سرو هست
نوش جان