2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269717 بازدید | 13839 پست

سلام عزیزم

من کالری شمار نصب کردم بعد کالری روزانه رو نوشته ۲۸۲۲ الان من باید همین مقدار کاری.مصرف کنم ک‌ چاق شم یا بیشتر از این مقدار ک گفته ؟

و اینکه کالری شمار زیره خوبه ؟

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
سلام عزیزم من کالری شمار نصب کردم بعد کالری روزانه رو نوشته ۲۸۲۲ الان من باید همین مقدار کاری.مصرف ...

وزن هدف رو هم مشخص کردم مدت زمانش رو هم بهم گفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من کالری شمار نصب کردم بعد کالری روزانه رو نوشته ۲۸۲۲ الان من باید همین مقدار کاری.مصرف ...

ببین عزیزم اونی که اون گفته بخوری چاق میشی ولی طول میکشه تو یکم بیشتر بخور حالا باز بیتا جان بیاد اون توضیح بده 

سلام عزیزم وزنتو ضربدر ۳۰ کن به اضافه ۱۰۰۰ کن کالری که برا افزایش وزن باید مصرف کنی بدست میاد

کالری شمار زیره رو من خودم نصب کردم و کالری ها رو بالاتر میداد و متاسفانه تو همون یک ماه که ازش استفاده کردم و کالری تثبیت زدم یک کیلو کم کردم مانکن و کرفس بهتره

نمیخوادم ازشون برنامه بگیری فقط از کالری شمارش استفاده کن

سلام عزیزم وزنتو ضربدر ۳۰ کن به اضافه ۱۰۰۰ کن کالری که برا افزایش وزن باید مصرف کنی بدست میاد کالری ...

از کالری شمارش استفاده کنی هزینه نمی‌خواد ؟

خوشکلا یه چی بهتون بگم در کل اگه بخواید زود به وزن هدفتون برسید باید کالری بالای ۳۰۰۰ بزنید 

واسه اونایی که تازه شروع کردن ۲۵۰۰ به بالا هم بزنن جواب میده اما اونا که سخت وزن اضافه میکنن و وزنشون یه کم بالاتره بالای ۳۰۰۰ بزنن قطعا جواب میگیرن

خوشمزه پرکالری 1     

اگه از سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز خسته شدین 

سیب زمینیتونو سرخ کنید و دوتا تخم مرغ بشکنید داخلش هم تنوع میشه هم کالریش بالا تره و خوشمزه تره  

خوشمزه پرکالری 2؛ حلیم بادمجان     

اول بادمجون رو پوست بگیرید و خوردش کنید و بذارید داخل آب نمک تا تلخیش گرفته شه بعد سرخش کنید و بذارید داخل کمی آب بپزه 

گوشتتونو با پیاز داغ تفت بدید ونمک و فلفل وزردچوبه بهش بزنید و بذارید بپزه

یه کوچولو برنج مثلا سه چهارم پیمانه برنج رو هم بذارید خوب بپزه و نرم شه ( این اختیاریه میتونید اصلا برنج نریزید)

بعد از اینکه بادمجون پختن و آبش تمام شد با گوشت کوب برقی لهشون کنید گوشتا رو هم بعد از پخت له کنید وبه بادمجون اضافه کنید همین طور برنج رو وقتی همه رو با هم مخلوط کردید گردویی رو که از قبل خورد کرده بودید بهش اضافه کنید و در صورت تمایل پیاز داغ و نعنا داغم داخلش بریزید و در آخر بهش کشک رو اضافه کنید و رو شعله کم بذارید که کشک یه قل بزنه داخلش و غذاتون آماده سرو هست 

نوش جان