2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269691 بازدید | 13839 پست
بیا گلم گذاشتم

خیلی ممنون اینجا بمون لطفا اگه سوالی داشتیم بپرسیم 

ولی این حجم غذایی که گفتی واسه من خیلی سنگینه باید کمکم شروع کنم اصلا نمیتونم این همه بخورم این حجم غذا برا یه روز رو من یه ماهه شاید بتونم 🥴

اشتهام خیلی کمه 🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون اینجا بمون لطفا اگه سوالی داشتیم بپرسیم  ولی این حجم غذایی که گفتی واسه من خیلی سنگ ...

خواهش میکنم باشه من هستم سوالی داشتی بپرس

میدونم این رژیم سنگینه اما شما همونطور که گفتم کم کم به غذات اضافه کن معدت که جا باز کنه خیلی راحت میتونی پیش بری

طرز تهیه یک معجون پر کالری :

اول بستنی سنتی و خرما (بدون هسته) بریزید داخل میکسر بعد بریزید تو یه لیوان و روش موز بچینید و پودر بادام و گردو و پسته و نارگیل و کنجد بریزید روش و همه رو با هم مخلوط کنید و نوش جان کنید هم خیلی خوشمزه هست هم پرکالری 

اگه موافق باشید از دهم شروع کنیم تا شب یلدا بعد از اونم یه چالش بذاریم تا عید نوروز

موافقم من۵۰هستم چقدر کالری بزنم برسم ب ۶۰تاعید؟شیرده هستم دخترم کمکی نمیخوره

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
موافقم من۵۰هستم چقدر کالری بزنم برسم ب ۶۰تاعید؟شیرده هستم دخترم کمکی نمیخوره

همنطور که گفتم شما باید روزی ۳۰۰۰ کالری بزنی اگه جزو اون دسته باشی که زود اضافه میکنن که یک ماه مونده به عید به ۶۰ میرسی اگه دیر اضافه کنی تا عید ایشالا ۵۷ رو قول میدم با این کالری 

بچه ها اگه تونستید کالری بیشتر ی بزنید بهترم هست زودتر به نتیجه می‌رسید .....

پس تا الان سه نفر شدیم واسه چالش یلدایی  

انشااله از دهم شروع میکنیم به مدت ۲۰ روز ببینیم چی میشه خودمم هستم باهاتون