2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269843 بازدید | 13841 پست
خب مشکل اینجاس که نمیتونیم بخوریم ..😐😂

یعنی زود سیر میشین؟ حتی اگه خیلی خوشمزه باشه؟😂

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم عالیه همین جوری پیش بری حرف نداره    

مررسی❤️

امروز مثله دیروز اسامی نزاشتی فک کردم ندیدی

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
آره گلم حتی اگر غذای مورد علاقمونم باشه 😐

ببخشید اگه اینجوری پرسیدم چون برا خودم برعکسه نتونستم درک کنم

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

منم لایک کنید

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
میگم خوشکلا هممون از این خاطرات مشترک داریم که وقتی بهش فکر می‌کنیم اعصابمون میریزه بهم اگه دوست دار ...

یکیش همین دیشب بود ک عروسی دعوت بودیم ولی من نرفتم🤕گفتم میخوام برم اونجا چهارتا خوش هیکل ببینم حرص بخورم 😫یا اینکه فامیلامون هی بخوان بگن چقد لاغر شدی چرا غذا نمیخوری و ...🤧

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂  

نتیجه سیزدهمین روز چالش  

۱.گلی               ۴۰۹۲  

۲.گندمک        ۳۳۷۶  

۳.بیتا               ۳۰۱۰  

۴.عسل            ۲۸۳۷  

۵.محمدجواد     ۲۷۶۰  

۶.مامان آنا         ۲۶۰۰  

۷.ساغر            ۲۵۵۳  

۸.ترنم               ۲۵۰۱  

۹.هستی           ۲۵۰۰  

۱۰.فریمهر          ۲۴۸۵  

۱۱.حسنا            ۲۳۵۰  

۱۲.نرگس            ۲۱۶۰  

۱۳.دخترپاییز      ۲۱۵۳  

۱۴.پانیذ              ۲۱۰۰  

فقط یک هفته دیگه فرصت باقیست این یه هفته میخوام بترکونیدا  

بیتا جون سرلاکی ک ب بچه هامون میدیم کالریش چقده؟ من خیلی میخورم ازش  سه روز یا چهار روزی یدون ...

خوبه میتونی بخوری من طعمش دوست نداشتم 

رو قوطیش بخون کالریشو نوشته احتمالا 

خوندم عزیزم  قد۱۶۰ وزن۴۴

عزمزمه شما به ۲۴۰۰ کالری نیاز داری تا وزن اضافه کنی ، یه اپ کالری شمار نصب کن و تا میتونی بخور فقط، اگرم اشتها نداری قرص مخمر آبجو یا عرق یونجه بگیر بخور تا کم کم معدت جا باز کنه و اشتهات باز شه

یکیش همین دیشب بود ک عروسی دعوت بودیم ولی من نرفتم🤕گفتم میخوام برم اونجا چهارتا خوش هیکل ببینم حرص ...

آره میدونم آدم دوست نداره هیچ جا بره چون همش تو ذهنت داری میگی یعنی خیلی بدم یعنی خیلی لاغر بنظر میرسم تو همین فکرا اگه یکی هم برسه و بگه چقدر لاغر شدی انگار مهر تایید میزنه پای فکراتو، تو بیشتر عصبی میشی 

سعی کن رو اعتماد بنفست کار کنی مهم نیست بقیه چی میگن مهم اینه که تو خوشحال باشی

آره میدونم آدم دوست نداره هیچ جا بره چون همش تو ذهنت داری میگی یعنی خیلی بدم یعنی خیلی لاغر بنظر میر ...

آره دقیقا

☁️🌈در این دنیا اگر غم هست؛                                                    صبوری کن ، خدا هست!🌱🙂