2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269741 بازدید | 13839 پست
خب حالا یه رژیم کامل براتون مینویسم امیدوارم بهتون کمک کنه ساعت ۸ صبح صبحانه: نان( یک عدد) +کره یا ...

من همه اینا رو بخورم و فقط بشه شکم و پهلو چ فایده داره اصلا دستو پام چاق نمیشه اصلا تو سینه و باسن نمیره فقط شکم و پهلو -_-

تیکر کنکورمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه قاشق کمه عزیز بیشتر بخور سه چهارتا قاشق بزن به آب بخور ،سعی کن خودتم غذاتو بیشتر کنی تا معدت جابا ...

زیاد خوردنش ضرری نداره

من همینجوری با قاشق میخورم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
بیتا جان من از همون روز که گفتم 3000 میزنم امروز وزن کردم،نزدیک دو کیلو کم کردم 🙄🙄🙄 بنظرت چرا ع ...

سری قبلی که وزن کردی پریود نبودی؟ حتی دوسه روز قبل و بعد پریودم خطای وزن کشی هست

❣️لیست کالری 18 بهمن ماه❣️

1_نازنین زهرا👈4560❤️

2_ساناز👈4000😍

3_عسل👈3828💙

4_سولین👈3431😘

5_پرنامین👈3100😊

6_طاهره👈2702😉

7_سمانه👈2613😚

8_مریم👈2500🤗

9_هستی👈2300🌹

10_رها👈2079💕

11_مهتاب👈2054🤩

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
بیتا جان من از همون روز که گفتم 3000 میزنم امروز وزن کردم،نزدیک دو کیلو کم کردم 🙄🙄🙄 بنظرت چرا ع ...

سلام شاید توی دوتا زمان مختلف وزن کردی مثلا بار اول ظهر بار دوم صبح وزن کردی

من همه اینا رو بخورم و فقط بشه شکم و پهلو چ فایده داره اصلا دستو پام چاق نمیشه اصلا تو سینه و باسن ن ...

ورزش کن 

ورزش دست رو جدا اپلیکیشنشو دانلود کن باهاش پیش برو

ورزش باسن و پا هم جدا دانلود کن

بعدش حسابی بخور