bita7497 مدیر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 3346 عنوان بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:) | مشاهده متن کامل بحث + 269758 بازدید | 13839 پست سلام به دوستان با ارادهامیدوارم در کنار هم بتونیم به وزن هدف برسیم ...من توضیحات کامل رو در چند پست بعدی براتون میذارم 1400/09/02 | 19:18 142 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11133 من با قد ۱۷۰ فقط استخونم چنده وزنت؟منم هم قد توام وزنم تو امضام هس میخام برسم ۶۰ متنفرم اززتوپر بودن دنیابرعکس شده وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 چه خوب پس تلاش کن دومی رو هم طبیعی بیاری من خیلی دوست داشتم طبیعی بشه اما نشد حالا دوست دارم دوم ... مادر شوهرم کنارم بود بعد بدنیا اومدنش یک ساعت تمام رو تخت فقط میلرزیدم خیلی شدید اون میگ اینبارو سز کن شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 میشه لطف بیای تاپیکمرلطفا عزیزم من تاپیکتو خوندم ولی چی بگم نمیدونم شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 خانوما نمیشه الان تو چالش شرکت کرد دیگه؟ بله ک میش شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 چه خوب پس تلاش کن دومی رو هم طبیعی بیاری من خیلی دوست داشتم طبیعی بشه اما نشد حالا دوست دارم دوم ... ایشالله شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
goli123456 عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 867 مادر شوهرم کنارم بود بعد بدنیا اومدنش یک ساعت تمام رو تخت فقط میلرزیدم خیلی شدید اون میگ اینبارو سز ... منم همین طور به خاطر آمپولیه که میزنن
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 ولی خدا حق گریه های بی صدا مو ازش گرفت الان کلی مریضی داره که باید عمل شه .. ولی مال ما برعکس شد من از سر تا پام مریضم شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 عزیزم به خدا فرشتن آدم صدتا دخترم داشته باشه بازم کمه😍😍😍 واقعا اینطوریه خدا همه شونو خوشبخت کنه شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
mellifluous عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 586 بله ک میش مممنونم عزیزم من ۵۸ کیلوام قدم ۱۶۴ اندامم خوبه ولی صورتم خیلی لاغره . میخوام با شما تا عید دوسه کیلویی اضافه کنم
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 منم همین طور به خاطر آمپولیه که میزنن یا خدا واقعا؟ توام مثل من شدی اخ مال تو ک سز بوده عجب شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 مممنونم عزیزم من ۵۸ کیلوام قدم ۱۶۴ اندامم خوبه ولی صورتم خیلی لاغره . میخوام با شما تا عید دوسه کیلو ... بزار گلم بیتا جون بیاد بهت بگ ولی برا صورتت سیب پخته بخور با ژله و جوانه گندم شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
mellifluous عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 586 بزار گلم بیتا جون بیاد بهت بگ ولی برا صورتت سیب پخته بخور با ژله و جوانه گندم ممنونم ازت عزیزم
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 ممنونم ازت عزیزم خاهش ملی جون شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
ضمیرناخوداگاه عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 1195 شبتون پر ستاره😘 شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)