2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269792 بازدید | 13841 پست
سلام خانوما من چن وقتی نبودم یه روز اعلام کالری کردم بعدش سرما خوردم الانم خوب نشدم ک باهاتون همراه ...

سلام عزیزم آخی سرما خوردگی تو بارداری خیلی بده ایشالا که زود خوب شی گلم، نگران شکمت نباش به منم زیاد میگفتن اما بچم وقتی بدنیا اومد نزدیک ۴ کیلو بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بیتا جون خوبی میگم من باردارم به نظرت کالریمو باید چقدر اضاف کنم؟

سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟ با همون ۱۰۰۰ کالری بیشتر اضافه میکنی بعد از زایمان باید بکنیم ۱۵۰۰ کالری بیشتر از کالری پایه

سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟ با همون ۱۰۰۰ کالری بیشتر اضافه میکنی بعد از زایمان باید بکنیم ۱۵۰۰ کالری ...

مرسی عزیزم

من کالریم  2700 بود الان چقدر بخورم که هم چاق بشم و هم برای بارداریم وزن اضاف کنم؟

سلام مهربونا من و شوهرم و دختر کوچولوم کرونا گرفتیم واسمون دعا کنید عزیزانم  حال دخترم از ما ...

سلام عزیزم مراقب خودتون باشین حتما مایعات زیاد بخورین ایشالله خوب شین❤️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سلام عزیزم آخی سرما خوردگی تو بارداری خیلی بده ایشالا که زود خوب شی گلم، نگران شکمت نباش به منم زیاد ...

ممنون بابت دلگرمیت عزیزم❤

چیا بخورم برا‌وزنش خوبه؟

نگران وزن خودمم هستم چیکار کنم توشیردهی باکالری شماری کم نمیکنم ک؟

همه میگن توشیردهی لاغر میشی نمیخوام لاغرشم میخوام چاق شم😣

واقعا حرف بقیه چقدررر توزندگی ادم تاثیر میذاره حتی نخوادم ناخودآگاه ب حرفاشون فک میکنیم😑

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
ممنون بابت دلگرمیت عزیزم❤ چیا بخورم برا‌وزنش خوبه؟ نگران وزن خودمم هستم چیکار کنم توشیردهی باکالری ...

فدات عزیزم 

تا میتونی چیزای سالم و مقوی بخور انواع میوه، ۴ مغز، خرما، لبنیات، گوشت و مرغ و تخم مرغ ، انواع حبوبات مثلا آش رشته یا گندم اینا خیلی خوبن 

اگه بتونی تو برنامه غذاییت این مواد رو بگنجونی بچت تپل مپل میشه

شیردهی باعث لاغری میشه اما اگه کالری شماری کنی وزنت میره بالا نگران نباش

فدات عزیزم  تا میتونی چیزای سالم و مقوی بخور انواع میوه، ۴ مغز، خرما، لبنیات، گوشت و مرغ و تخم ...

میخورم امیدوارم خوب باشه همه چی البته سلامتیش مهمتره❤

منم انشالله ب جمعتون میپیوندم ب زودی بعد زایمانم 😍

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
سلام مهربونا من و شوهرم و دختر کوچولوم کرونا گرفتیم واسمون دعا کنید عزیزانم  حال دخترم از ما ...

حتما دعاتون میکنم انشاالله زودی خوب میشید 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)