2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
دوستان درسته چیپس پفک و هله و هولع کالری بالایی دارن اما دلیل نمیشه برای پر کردن کالریتون اینارو زیا ...

من چیپس و پفک نمی‌خورمولی شیرینی جان خوردم مثل شیره انگور و شکلات

لواشک هم که خوبه ضرر نیست

سه تا کف دست لواشک بزور خوردم رسوندمش به 3000 بالاخره🤗😄💪

افرین ب این پشت کار😊😂

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چیپس و پفک نمی‌خورمولی شیرینی جان خوردم مثل شیره انگور و شکلات لواشک هم که خوبه ضرر نیست

منم ک فقط آش رشته میخورم😂😂😂

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
من چیپس و پفک نمی‌خورمولی شیرینی جان خوردم مثل شیره انگور و شکلات لواشک هم که خوبه ضرر نیست

اره اینا قند طبیعیه مشکلی نیست

با تو نبودم عزیزم کلی گفتم چون چاقی با هله هوله همش پفه و بعد برمیگرده

اره اینا قند طبیعیه مشکلی نیست با تو نبودم عزیزم کلی گفتم چون چاقی با هله هوله همش پفه و بعد برمیگر ...

امضاتو دوس داشتم اجی لایک

سلام ب بچه ها من بعد مدتی اومدم با انرژی و خبر خوب 53 کیلو بودم شدم 57 البته حتی روزایی ک اینجا اعلا ...

ماشالا ۶ هزار؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
قربونت گلم💔🥲 حرف_دل#  

خدا نکنه عشقی این زورای سختم میگزره همه سختی میکشن تنها نیستی💚💋

بله بله من همچین ادمیم😊😂فقط میخورم

نوووش جانت

من یه نان خشک هایی خوردم ک شیرین بودن

اسمشونو بلد نیستم

شما بلدی؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نوووش جانت من یه نان خشک هایی خوردم ک شیرین بودن اسمشونو بلد نیستم شما بلدی؟

ممنون جونم 

والا دقیق نمیدونم دراز هستن کنجد هم روش هست از اونا؟