2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269851 بازدید | 13841 پست
Slm azizm  Hanoz khaste nashodam kho🥺

عه باشه خو 👌

بخاطر خودت گفدم🥺

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من قدم 166 وزن 50

17 سالمه میخوام 57 کیلو بشم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

خانما حتی اگه گروه بندی هم بکنیم بازم قانون ۲۰۰۰ به بالا رو داریم یعنی کالری زیر ۲۰۰۰ اعلام نشه ،اعلامم شد وارد لیست نمیشه 

گفتم به دلتون صابون نزنید   

چون زیر ۲۰۰۰ صد تا یکی اونم شانسی شاید وزن اضافه کنن 

عزیزم نظرتون درباره پودر گین آپ کودکان در داروخونه چیه؟

عزیزم من خودم نخوردم هیچوقت اما دوستان خورده بودن فقط یکیشون راضی بود بقیه میگفتن تاثیری نداشته 

من قدم کوتاهه😞سنم هیفده قدم 152 وزنم 46😭😭😭چیکار کنم با این هیکل گند

نسبت ب قدت ک خیلیم لاغر نیستی عزیزم 

ولی ی چار پنج کیلو اضافه کنی توپر تر میشی

غم انگيزترين قستمش اينه كه من حتی نميدونم ديگه چطوری خوشحال باشم

سلام من امروز با این جمع آشنا شدم لطفا لایکم کنید ک بتونم بخونم مطالب رو 

من ۲۴ سالمه 

قدم ۱۶۸ 

وزنم ۴۷ 

🥲🥲🥲🥲🥲🥲متاهلم 

خیلی لاغرم نمیدونم چیکار کنم دیگه 

لطفا لایک نکنید ممنون 🙏🌹
من قدم کوتاهه😞سنم هیفده قدم 152 وزنم 46😭😭😭چیکار کنم با این هیکل گند

شما قدت کوتاهه. وزنت خوبه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی