2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269733 بازدید | 13839 پست

کالری امروز۳۷۵۰  

اینم لیست چیزایی که خوردم:

صبحانه: نان و پنیر خامه ای+ بادام 

ناهار: چلو کباب کوبیده+ سالاد شیرازی

میان‌وعده عصر: بستنی قیفی +پنکیک+ آش رشته

شام: نان و شامی+ نوشابه

میان‌وعده شب:خرما+ تخمه آفتابگردون+پرتقال + سیب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه روحیم شاد باشه خیلی اشتها دارم .. ولی اگه ناراحت باشم تا چند روز نمیتونم غذا بخورم  همین باعث لاغریمه .. یه مدت سه چهار کیلو اضاف میکنم یه ناراختی پیش میاد تا سه چهار ایقد روحیم بده ک دوباره وزنم آب میشه  

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
من اگه روحیم شاد باشه خیلی اشتها دارم .. ولی اگه ناراحت باشم تا چند روز نمیتونم غذا بخورم  همین ...

فکر کنم همه ی لاغرها اینجورین .منم مثل شمام .بعضی وقتها هم با دوتا بچه انقدر کار دارم وقت نمی کنم غذا بخورم بعد از کارهاهم اگه وقت کنم دیگه انقدر خستم که حوصله ندارم غذا بخورم 

فکر کنم همه ی لاغرها اینجورین .منم مثل شمام .بعضی وقتها هم با دوتا بچه انقدر کار دارم وقت نمی کنم غذ ...

منم عقدم هنوز نرفتم سره خونه زندگیم 

یعنی اگه مامانم غذا نده بهم بلند نمیشم چیزی بخورم 

این مدلیم 

منم دوتا دارم۲۴سالمه بعد زایمان سریع وزنم برمیگرده    

اره دقیقا ۵ روز بعد زایمان نمیدونم باید کجا میرفتم مانتومو پوشیدم دکمه هاش نمیرسید بهم قشنگ آستیناشو پر کرده بودم خبلی اندامم ردیف بود خبلی ذوق داشتم ولی برگشت😢

بچه ها بیاید بگید دوس دارین کجاهاتون چاق شه و الان در حال حاضر کجاتون توپره ؟

من خودم با اینکه لاغرم باسن و رون های خوبی دارم یعنی هرشلواری که میپوشم خیلی شیک تو تنم وامیسته اما😢 امان از بالاتنه سینه که تخت قفسه سینه استخونم دیده میشه یکم دستامم لاغر . زن هم تمام زنونگیش بالاتنه پرشه که یه لباس مجلسی میپوشی قسمت سینه و قفسه سینه و دستاشو پر کنی ک من محرومم از این 😧😥😥😥😣😭

چقدر ماها شبیه همیم منم ناراحت میشم انگار یه گردو تو گلوم گیر کرده باشه هیچی نمیتونم بخورم 

یکی از دلایل دیگم که لاغر بودم تنبلیم بود من عااااشق خوابم همش دلم میخواد بخوابم و الان از روزی که رژیمم یه خواب راحت نداشتم