2777
2789
عنوان

1000 ذکر یا فتاح باقی مونده🍀💚

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست

۴۰۰ تا💟💟

سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓        پ  و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛                          ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۱۴تا به نیت سبز شدن دامن تمام منتظرای بچه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

۱۰۰تا من التماس دعا کار استخدامی دخترم بدون مشکل انجام بشه ممنون🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
100 تا به نیت اینکه همه به حاجتشون برسن😍

دلت شاد بهترین ها نصیبت⁦❤️⁩🌻

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
۱۰۰تا من التماس دعا کار استخدامی دخترم بدون مشکل انجام بشه ممنون🤲🤲🤲

آن شاالله ب سلامتی و آسانی💚🍀

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
۵۰۰تا میگم.به نیت یه نی نی سالم.

آن شاالله خدا دلتو شاد کنه⁦❤️⁩🌻