2777
2789
عنوان

قبلا دوست پسر داشتم

1648 بازدید | 26 پست

من الان ۱۷ سالمه و با یکی دوست بودم ک بهم خیانت کرد 

بنظرتون بعدا بخام ازدواج کنم مشکلی پیش نمیاد؟  

میترسم 

عذاب وجدان دارم 

اینم اولین پسری بود ک دوست شدم باهاش 

میترسم بعدا زندگیم بخاطر این خراب شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاقشنگ اینو فراموش نکردی به ازدواج فکر نکن

الان که سنم ب ازدواج نمیخوره 

میترسم بعدا ازدواج کنم و بخاطر اینکه قبلا دوس پسر داشتم و یا از یه جایی بفهمه و دیگه نخاد منو

نه بابا بیکاره مگه.حالا اگه ادم بیشعور و گیریه قبل ازدواج به شوهرت بگو دوست پسر داشتی.البته توصیح ند ...

خب همین دیگه 

میترسم بعدا بگم بهش و نظرش درمورد من عوض شه

مثلا بعد از یه مدت یادش بیاد و بیاد سراغم  یا شوهرم مثلا چیزی بفهمه  اونوقت نظرش عوض نمی ...

خب بعضی ها ترجیح میدن به شوهر آیندشون بگن بعضی ها هم نمیگن . در حد دوستی ساده مشکلی ایجاد نمیکنه

کاربر مرد هستم 
الان که سنم ب ازدواج نمیخوره  میترسم بعدا ازدواج کنم و بخاطر اینکه قبلا دوس پسر داشتم و یا از ...

من یه مدت قبل ازدواج با کسی چت میکردم در حد یه ماه اونم فقط اسم صدامیکردیم هیچ حس عاشقی و اینا نبود.. وقتی عقد کردم به شوهرم گفتم😔😞چون مثل تو میترسیدم ک خودش بفهمه هرچند خودشم این کارو کرده بود ولی انق عصبانی شد و اینقدر رابطمون بد شد ک نفهمیدم نامزدی چیه...

تا ۲ سال بعد عروسی هم بد بود باهام.اما کم کم کنار اومد یه روز باهم حرف زدیم و قرار شد همه چیو فراموش کنیم.خداروشکر دیگه هیچ وقت به روم نیاورد و تشکر هم کرد ک صداقت داشتم..

هنوزم گاهی میگم کاش نمیگفتم بهش.

عزیزم خودتو نگران نکن مشکلی پیش نمیاد❤

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪
من یه مدت قبل ازدواج با کسی چت میکردم در حد یه ماه اونم فقط اسم صدامیکردیم هیچ حس عاشقی و اینا نبود. ...

چت که چیزی نیست 

ما این رابطموت عاشقانه بوده و دوس پسرم با داییمم در این مورد در ارتباط بوده 

ولی خب عکسای دو نفره و.....  

هوف خدا کلم پوکید 

مامانم میگه اشکال نداره هرکی تو بچگی یه کارایی کرده توعم تا بیای بزرک شی از سر اونم پریده 

ولی نمیدونم با این عشق و عاشقی چطوری خیانت کرد

چت که چیزی نیست  ما این رابطموت عاشقانه بوده و دوس پسرم با داییمم در این مورد در ارتباط بوده&n ...

چت اگه چیزی نیست چرا دوستت با دختره چت کرده میگی خیانت کرده😬برای یه مرد خیلی مهمه..

توهم نگران نباش بابا اون ک نمیاد تورو بگیره باید از اول به اینجاهاش فکر میکردی الآنم تا سن ازدواجت بشه چندسال میگذره و اونم یادش می‌ره شایدم ازدواج کنه