2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناشکری نمی کنم فقط حوصله زندگی کردن ندارم این جسم چیزی میخواد این روح چیزی میخواد همشون از من طلبکار ...

به ادمایی که ازت انتظار زیاد دارن بها نده و خودتو سرزنش نکن

سعی کن ازشون دوری کنی تا آرامشت بیشتر باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
به ادمایی که ازت انتظار زیاد دارن بها نده و خودتو سرزنش نکن سعی کن ازشون دوری کنی تا آرامشت بیشتر ب ...

اصلا ادمی ندارم اطرافم حوصله ی ادما رو هم ندارم ادما منو درک نمی کنن 

نداره واسه من فقط تلخی و سختی بوده 😞😞😞

درست میشه عزیزم توکلت بخداباشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اصلا ادمی ندارم اطرافم حوصله ی ادما رو هم ندارم ادما منو درک نمی کنن 

پس با تنهاییت خوش باش

کلاس برو ورزش کن 

واسه زندگیت برنامه ریزی کن

ساز بزن آهنگ گوش کن 

واسه موفقیتت تلاش کن نه که خودتو تبدیل به یه ادم افسرده کنی....درپایان اینکه یاد بگیر خودتو دوست داشته باش

پس با تنهاییت خوش باش کلاس برو ورزش کن  واسه زندگیت برنامه ریزی کن ساز بزن آهنگ گوش کن  ...

اینکه برو با تنهاییت خوش باش شعاره هر ادمی به یه نفر نیاز داره حداقل من هیچ ادم نزدیکی تو زندگیم ندارم ک درکم کنه 😞😞

اینکه برو با تنهاییت خوش باش شعاره هر ادمی به یه نفر نیاز داره حداقل من هیچ ادم نزدیکی تو زندگیم ندا ...

تنهایی هم عالمی داره باید درکش کنی

بوقتش یکی همدل تو زندگیت پیدا میشه فقط اول خودتو پیدا کن

2810