2777
2789
عنوان

دوست دارم صبح ها زود بیدار شم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 38 پست
وای چقدرماشبیه همیم😅 شوهرمنم همیشه ناراحته ازخوابیدنم منم همیشه بهش میگم تواون دنیاازت نمیگذرم که ...

😂😂😂مام دقیقا همینطوریم ولی اون برعکس منه اصلا خواب نداره

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
😂😂😂مام دقیقا همینطوریم ولی اون برعکس منه اصلا خواب نداره

ای باباشوهرمنم خواب نداره میگه خواب چیه آدم بایدتلاش کنه کارکنه تاجوونه  بهترین چیزاروبدست بیاره میگه وقتی مرگ اومدسراغم به اندازه کافی میخوابم😅

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای باباشوهرمنم خواب نداره میگه خواب چیه آدم بایدتلاش کنه کارکنه تاجوونه  بهترین چیزاروبدست بیار ...

احتمالا ما دو قلویم تو بیمارستان من گم شدم

احتمالا ما دو قلویم تو بیمارستان من گم شدم

خخخخ 

آره منم خواهرندارم همیشه احساس میکنم یک خواهرگمشده دارم 

بیابغلم آجی😅😅😅

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
خخخخ  آره منم خواهرندارم همیشه احساس میکنم یک خواهرگمشده دارم  بیابغلم آجی😅😅😅

بیا عشقم 😂😂

من 5تا دارم بیا بردار یکیشونو مال تو😂😂

بیا عشقم 😂😂 من 5تا دارم بیا بردار یکیشونو مال تو😂😂

ای جان😍😍😍

خوش بحالت خداخیلی دوست داشته انشاءالله همیشه تنتون سالم باشه ولبتونم خندون 

کلی ذوق کردم گفتی این همه خواهرداری❤❤❤❤

ای جان😍😍😍 خوش بحالت خداخیلی دوست داشته انشاءالله همیشه تنتون سالم باشه ولبتونم خندون  کلی ...

واقعا با وجود اوناس ک‌ این زندگیو تحمل میکنم مث کوه پشتمن ولی اجی اولیمو دیگه نگم اون هم مامان هم باباس هم داداش هم خواهر هم همه کسمه اون بحثش جداس😍😍😍😍

واقعا با وجود اوناس ک‌ این زندگیو تحمل میکنم مث کوه پشتمن ولی اجی اولیمو دیگه نگم اون هم مامان هم با ...

چقدرخوب😍

خداروشکرکه هوای همدیگه رودارید واقعاقدرشون روبدون خواهرخیلی خوبه 

انشاءالله که همیشه خوب وخوش باشید🌺🌺❤❤