2777
2789

۷صبح بابچه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ی بچه کوچیک همینه عزیزم. 

سخته ها.  خیلی سخته خونه ات رو بخوای جمع کنی یا بشینینی ببینی نامرتبه 

من بچه س سومم این شکلیه 

بدخوااااااااب 

یکی کلاس دومه ،یکی هم چهار ساله یکی 18 ماهه

منم همیشه شباکه میخوام بخوابم به شوهرم میگم فرداحتمابیدارمیشم صبحانتومیدم ولی توواقعیت زودترازساعت ۱۰نمیتونم بیدارشم

البته الان روزه که بیدارمیشم اونم بخاطراینکه عقدداداشمه استرس لباس واینجورچیزادارم خواب ندارم😂

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
خونه ی بچه کوچیک همینه عزیزم.  سخته ها.  خیلی سخته خونه ات رو بخوای جمع کنی یا بشینینی بب ...

چه جالب منم بچه ی اولم کلاس دومی اون یکی دیگه ۵ساله این آخری هم ۱۵ماهشه😅

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  

ساعت چهارصبح والبته گاهی اصلا نمیخوابم نوزاددارم😢🖐قبلا تایک میخوابیدم

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍