2777
2789
عنوان

کلاه حمامی نوزاد کسی خریده؟

345 بازدید | 4 پست

سلام دوستان کسی کلاه حمامی نوزاد خریده؟ میخوام بخرم ولی موندم خوبه یا نه. توضیحات فروشنده اش آدمو به وجد بیاره تا همین الان بخره

کلاه حمامی کودک و نوزاد جدیدترین محصول طراحی شده برای کودکانی است که از حمام رفتن ترس دارند و یا اینکه مادران آن ها همیشه با مشکل سوزش چشم کودک خود در اثر رفتن آب و کف شامپو دست و پنجه نرم می کنند. حتی شما می توانید این کلاه را موقع اصلاح موهای کودک خود استفاده کنید تا کودک شما دیگر مثل سابق ترس از قیچی و موهای ریز اصلاح شده نداشته باشید.

این کلاه از جنس فوم بسیار سبک ساخته شده و قابلیت شست و شو را دارد و وزن آن فقط 40 گرم است. همچنین این کلاه 4 دکمه دارد که شما می توانید با استفاده از این دکمه سایز کلاه را برای کودک و نوزاد خود تنظیم کنید.

این کلاه حمامی نوزاد از بدو تولد نوزاد تا سنین 4 تا 5 سالگی قابل استفاده می شود.

آدرس سایت فروش : 

https://larnika.ir/1464-baby-and-baby-bath-hats/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.