2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین ب کمکتون نیاز دارم

94 بازدید | 12 پست

با یکی از دوستای صمیمیم ک پسر هم هس دعوا کردم 

بعد ک. دعوامون تموم شد بلاکش کردم(البته فقط ت واتساب بلاکش کردم ت بقیه برنامه ها بلاک نیس) 

کاراش ی جوری نشون میداد ک قیدمو زد🤦🏻‍♀️

الان ی هفتس باهم حرف نزدیم 

دلم واسش تنگ شده میخام بهش پیام بدم ولی از ی طرفی روم نمیشه بهش پیام بدم 

چیکار کنم؟؟ 

بنظرتون خودش بهم پیام میده یا واقعا باهام قطع ارتباط کرده؟ 

(‌دعوا هم چیز خاصی نبود فقط عصبی شد و ی سری حرفا بهش زدم ناراحت شد البته قبلش اول اون عصبیم کرده بود) 

دیگ خودتونم میدونین پسرا از اذیت کردن دخترا و حرص دادنشون لذت میبرن🤦🏻‍♀️😐 اونم هدفش همین بود ک عصبیم کرد 

اگه تو سن زیر۲۰هستید هر دو و قصد ازدواج و اشنایی نیست کلا قیدشو بزن.

اگه در سنین بالاتر هستید اشتباه منو تکرار نکنید و غرورتون رو بشکنید اگه میبینید دوسش دارید و دوستون داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بالاخره یکی باید کوتاه بیاد  سخت نگیرر

دختر ذاتش نازکردنه اینکه باهم دوست باشید واون اقا هیچ واکنشی واسه اشتی نشون نده جای تعجبه،من غرورم خیلی مهمه شما خیلی مهربونی وبرات مهم نیس

زنگ بزنی هرسری قهرکنی یا بلاک کنی اون سمتت نمیاد مطمئنه تو میری سمتش،اصلا نزن اگه واقعا دوستت داشته ...

آره دوستم گف اصلا بهش محل نده خودش میفهمه ناراحتت کرده کم کم خودش میاد طرفت

دختر ذاتش نازکردنه اینکه باهم دوست باشید واون اقا هیچ واکنشی واسه اشتی نشون نده جای تعجبه،من غرورم خ ...

به نظر غرور واسه کسی که دوسش داری خیلی مسخرس 

بابا مگه چقد زندگی میکنیم ...عشق بورزین به کسایی که دوست دارین ...قطعا کارما این مهربانی و عشق رو بهتون برمیگردونه ...اصلا دریغ نکنید محبتتون رو از کسی که دوسش دارید...بعد ها به حرفم میرسید

به نظر غرور واسه کسی که دوسش داری خیلی مسخرس  بابا مگه چقد زندگی میکنیم ...عشق بورزین به کسایی ...

بابا اومدیم ب ی نفر بگیم دوستت داریم زد کل حالمونو خراب کرد بعد ما بشینیم دوباره بهش عشق بورزیم؟ 😂