2777
2789
عنوان

پوزش از کاربران گرامی

| مشاهده متن کامل بحث + 12432 بازدید | 230 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.

آقای زاهد لطفا رسیدگی بفرمایید.

سرعت سایت واقعآ افتضاحه و مشکلات دیگه ایی هم غیر از سرعت لاکپشتی اضافه شده.

صفحه تبادل نظر برای من اصلآ اصلآ باز نمیشه... بقیه صفحات هم با ده بار رفرش باز میشه و تازه میخوام تغییر صفحه بدم خودش عمر نوح میطلبه...

معذرت میخوام اینو میگم ولی شما واقعآ برای کاربرها ارزش قایلید؟؟؟

با تشکر
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
سلام.

آقای زاهد لطفا رسیدگی بفرمایید.

سرعت سایت واقعآ افتضاحه و مشکلات دیگه ایی هم غیر از سرعت لاکپشتی اضافه شده.

صفحه تبادل نظر برای من اصلآ اصلآ باز نمیشه... بقیه صفحات هم با ده بار رفرش باز میشه و تازه میخوام تغییر صفحه بدم خودش عمر نوح میطلبه...

معذرت میخوام اینو میگم ولی شما واقعآ برای کاربرها ارزش قایلید؟؟؟

با تشکر
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
یعنی چی واقعن مسخره بازی سرعت سایت ارور دادن ها .وای حرصم درمیاد اصلن مدیرت خوبی نداره
خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
عاقا اصلا کار این سایت از سرعت پایین و قطع و وصلی و اینا گذشته ، فکر کنم دیگه امیدی نیست مگر اینکه معجزه بشه
فرشته من ،سبحان ، 1393/6/6 زمینی شد تا من مادر بشم و هم نفس زندگیم پدر ... تا خوشبختیمون رو تکمیل کنه ... تا با خودش کرور کرور شادی بیاره برامون ... تا ... خدایا شکرت ...
آقای زاهد من الان یه چند دقیقه ای هستش که وقتی نی نی سایت من رو میزنم اطلاعات یه کاربر دیگه میاد برام..

با این کار که هویت همه فاش میشه و سوء استفاده گرها از این فرصت استفاده میکنند.. ایمیل خصوصی تلفن و اصلاعات دیگه

لطفا سریعا به این مشکل خیلی جدی رسیدگی کنید..
من الان خواستم برم تو کلوبام.. اس کاربریم شد بهار یه بار دیگه زدم شد آژین یه بار دیگه یاغیش

لطفا رسیدگی کنید به هیچ کدوم از اطلاعاتمون دسترسی نداریم
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28684
2810