2777
2789
عنوان

پوزش از کاربران گرامی

| مشاهده متن کامل بحث + 12432 بازدید | 230 پست
سعیده خانم نه بتای بالا نشان دهنده هفته های بالاتری هست بتای خودم 1500 بود ومن در هفته 6 قرار داشتم

اصلا نگران نباشید امیدوارم بارداری خوبی رو داشته باشید

در ضمن اینجا مشکلات کاربرانی که به دلایلی مختلف قادر به ورود به سایت نیستند مطرح میشه نه این جور سوالات
شما باید در قسمت مربوط به بارداری سوالات رو مطرح کنی
حنانه جون 9فروردین 92 فرشته زمینی شد و دنیای مامان و باباش رو دگرگون کرد.........

خداجون به خاطر چنین موهبت الهی بی نهایت سپاسگذارم

Lilypie Second Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اقای زاهد دوست من با نام کاربری پانی تم به مدت دو شب هستش که نمیتونن وارد سایت بشن ایمیلی هم مبنی بر قطع دسترسی بودن دریافت نکردن ممنون میشم به مشکل ایشون رسیدگی کنین...
این هم ادرسه کلوپشون هستش
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=17309&ChatDate=19-9-1392
ملموس تر از پلک بر چشمانم نشسته ایی .......
سلام آقای زاهد...از کاربران سایت کاربر مامان نیکو مدتی که دایم قطع دسترسی میشن و نمیتونن از سایت استفاده کنن...هربار که وارد سایتمیشوند از کاربریشون خارج میشن و به خاطر همین مشکل از من خواستن تا به اطلاع شما برسونم چطور میتونن مشکلشون رو حل کنن؟؟؟؟
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
سلام اقای زاهد دوست من آتی جان نمیتونه وارد سایت بشه و تاپیکش ترکیده میشه مشکلش رو بگین ؟؟؟
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
سلام آقای زاهد،من یا وقتی وارد یه تاپیکی میشم از کاربریم خارج میشم یا اینکه وقتی میخوام پست ارسال کنم میفــــــرماید تنها کاربر تایید شده میتونه.لطـــــــــفـــــــا رسیدگی کنین.
هر جا که عشق هست خدا هست