2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریحون جان شما تو ی تایپیک نوشته بودین تب مالت داشته بودین با تتیر پایین خوب شدین چند وقته

سلام بله عزیزم آخرین بار که آزمایش دادم تیترش خیلی پایین بود وپزشکم گفت اگه حس کردی علائم داری پیگیری کن 

ریحون جان اگه راهنمایی کمکی میدونی ب ما هم بگو ثواب داره گلی چند ماهه درگیریم با وجود خوردن دارو مرت ...

برا من آمپول پنی‌سیلین بهترین دارو بود، امگا و آموکسی سیلین هم داد بهم  در کنارش 

فقط یه چیزی که خیلی مهمه اینه که موقع استفاده از فرآورده های دامی مراعات کنی و اگه گوشت گرم میخوای  خرد کنی یا شیر محلی رو  بجوشونی دستکش بپوش، چون حتی از طریق تماس پوستی که خراشیده شده و... قابل انتقاله و باعث شدت بیماری میشه  

سلام بله عزیزم آخرین بار که آزمایش دادم تیترش خیلی پایین بود وپزشکم گفت اگه حس کردی علائم داری پیگیر ...

چند وقت درگیر بودی ریحون جان چنتا پنیسلین زدی چند ماه درگیر بودی یعنی بعد آزمایش آخرت ک تیرش پایین بود دیگه آزمایش ندادی خداروشکر ک خوب شدی

چند وقت درگیر بودی ریحون جان چنتا پنیسلین زدی چند ماه درگیر بودی یعنی بعد آزمایش آخرت ک تیرش پایین ب ...

من حدود  سه سال طول کشید

وچون در طی دوره درمان دوباره مبتلا میشدم هربار که آزمایش میدادم تیترم بیشتر از قبل بود تا اینکه دکترم گفت احتمالا از طریق تماس دست با گوشت وشیر و... آلوده مجدد آلودگی وارد بدنت میشه و بدتر میشی 

آخرین بار تیترش اومد پایین وگفت اگه علائم نداری دیگه نمیخاد آزمایش بدی 

آآخرین بار یعنی آمپول زدم خوب شدی دیگه من دست ب هیچ گوشت و لبنیاتی نمیزنم

آخرین بار یه دوره حدود یک ونیم  ماهه آموکسی سیلین وپنی سلین استفاده کردم وعلایمم خیلی کم شد دیگه هم دنبالش نرفتم 

اون زمانی که علائم زیادی داشتم برای کارهای روزمرم هم دچار مشکل بودم وزمین گیر شده بودم