2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه چی میتونید بخورید واستفاده کنید ،بسته به عدد تب مالتتون دارو و آمپول میده 

داروها رو که مرتب استفاده کنید و علایم ازبین بره باید دوباره آزمایش بدید که مشخص شه هنوز مونده تو بدنت یا نه 

من الان یه دوز دیگه دارو دارم وماه آینده باید برم آزمایش 

همه چی میتونید بخورید واستفاده کنید ،بسته به عدد تب مالتتون دارو و آمپول میده  داروها رو که مر ...

شماهم شدیدا حالت تهوع دارید وقتی دارو هارو میخورید؟

همه چی میتونید بخورید واستفاده کنید ،بسته به عدد تب مالتتون دارو و آمپول میده  داروها رو که مر ...

برا شما چند درصده 

من ۱/۸۰ هست درصدش 

و وقتی ریفامپین میخورم حالت تهوع دارم شدیدا و گلاب به روتون بالا میارم 

برا شما چند درصده  من ۱/۸۰ هست درصدش  و وقتی ریفامپین میخورم حالت تهوع دارم شدیدا و گلاب ...

برا من ۱/۴۰ بود 

وفقط برام یه شربت ودوتا قرص تقویتی و چند تا آمپول نوشت که خداروشکر خیلی بهتر شدم ،اما هنوز دوره داروهام تمام نشده 

برا من ۱/۴۰ بود  وفقط برام یه شربت ودوتا قرص تقویتی و چند تا آمپول نوشت که خداروشکر خیلی بهتر ...

عزیزم ببخشید 

میشه بگین قرص و شربتتون چی بود؟

از اول ای داروهارو داد؟

عزیزم ببخشید  میشه بگین قرص و شربتتون چی بود؟ از اول ای داروهارو داد؟

برام آزمایش نوشت ،بعد که جوابش مشخصل شد فقط امگا۳داد ومولتی ویتامین وویتامبن D

چون اینا تو ازمایشم سطحش پایین بود برا تب مالت هم فقط آمپول پنی سلین ویه آمپول روغنی داد به فاصله روز درمیون بزنم ،از هر کدوم ۶تا

شربت کوتریموکسازول داد ۶تا 

گفت تمام شد بیا آزمایش بنویسم ببینم در چه حالی 

برام آزمایش نوشت ،بعد که جوابش مشخصل شد فقط امگا۳داد ومولتی ویتامین وویتامبن D چون اینا تو ازمایشم ...

چه جالب 

برا من پنیسیلین نداده 

یه امپول هم که هست من نباید بزنم سر گیجه میگیرم 

کوتریموکسازول هم قرصشو داده معده مو اذیت میکنه 

ریفامپین نداده براتون!!!

منو ریفامپین زمین گیر کرده فقط 

ببخشید هی سوال پرسیدم

چه جالب  برا من پنیسیلین نداده  یه امپول هم که هست من نباید بزنم سر گیجه میگیرم  ک ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه برا من نداد 

الانم خداروشکر دردهام خیلی خیلی کم شده ،دوهفته دیگه دوره داروییم تمام میشه وباید برم چکاپ

خواهش میکنم عزیزم  نه برا من نداد  الانم خداروشکر دردهام خیلی خیلی کم شده ،دوهفته دیگه د ...

ایشالله تنتون سلامت 

من درد ندارم زیاد 

فقط ریفامپین حالم‌ بد میکنه

عزیزم شما یبوستم داشتید؟چه علائمی داشتید؟

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم