2777
2789

طبیعی خیلی بهتر هست

خصوصا به دکترت بگی اگر بدنت بخیه خواست خودش برات بزنه که زیر دست ماما نباشی

من با وجد ایکنه خیلللی درد کشیدم ولی بازم طبیعی بهتره که شکمت بزرگ بمونه و رد بخیه داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعی خیلی بهتر هست خصوصا به دکترت بگی اگر بدنت بخیه خواست خودش برات بزنه که زیر دست ماما نباشی من ...

طبیعی واژن بد فرم نمیشه؟

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
یعنی اصلا درد نداشتین🤔🤔

من دو سانت بستری شدم تا چهار سانت هی ورزش کردم و دردا میومد و میرفت اندازه پریود خیلی شدید.

بعد ک دیگ داشت زیاد میشد بهم پیشنهاد دادن زدم دو ساعت کامل خوابیدم😐 بعد با احساس فشار هی بیدار میشدم ک اون خانم هی میگفت چیزی نمیشه بازم بخواب تا جایی ک دیگ فشارا شدید شد و یکم ک موندم رفتم برا زایمان و تامام .

برا من دردام کامل افتاد اما بعضی ها میگن از ده ب س میرسه فک کنم علاوه بر بدن ب اون نوع بی حسی هم مربوط باشه شاید

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️

سلام مامانای گل منم نزدیک زایمانمه قرار سزارین بشم خودم دوست داشتم طبیعی باشه اما لگنم کوچیکه دکترم خانم گل شیرازی 

زن برادرم پیش ایشون زایمان داشت آدرس اینستاگرام شه drgolshirazi

طبیعی واژن بد فرم نمیشه؟

نه اصلا هیچ فرقی نکرده

البته من بخیه برام خود دکترم زد به قول خودشون مدل تیغ ماهی .باور کن الان یادم نیست کدوم قسمت بوده😅

ولی ماما مدل گره ای میزنه اونا احتمال باز شدن بخیه هست

/البته من دکترم به پولکی بودن معروفه و حاضر بخاطر پول زایمان طبیعی بگیره ولی حلالش باشه😂/