2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 79 پست

بنا گفت برو خونه آفتابه ی ابی که باهاش دستاتو می شوری بشکن بعدش بشین حسابی گریه کن وقتی زنت گفت چرا گریه می کنی بگو من به این آفتابه عادت کرده بودم از عروسیمون دارمش دستم اومده که چه قدر اب بریزم توش چه قدر پرش کنم بهش عادت کردم باهاش یادگرفتم خریدن یه آفتابه ی دیگه که کاری نداره ولی چه قدر باید صبر کنم تا یه خوبش نصیبم بشه بهش یاد بگیرم اصلا خوب در بیاد یا نه کارگر رفت و زد افتابه شکست و نشست به گریه کردن زنش اومد گفت مرد حسابی اخه افتابه هم گریه داره مرد همون حرف ها رو بهش زد زن با خودش فکر گفت راست میگه ها من تا از این طلاق بگیرم یکی دیگه رو پیدا کنم باهاش ازدواج کنم ایا خوب باشه یا بد ایا مرد درستی باشه یا نه چه کاریه زندگیم رو خراب کنم دوباره زن شد زن قبلی مردم دوباره جون گرفت کارش و ادامهداد

عزیزم مرد باید کارکنه خدا خودش اینطوری افریدشون که با ارضای نیاز زن و بچه حس غرور بگیرن اصلا فکر نکن داری در حق خودت و زندگیت لطف می کنی بزار کار کنه نیاز هاتو بهش بگو ولی در کنارش بهش روحیه بده باهاش خوب باش یه زندگی اروم درست کن بزار وقتی شب خسته میاد خونه پرواز کنه برا کنار تو بودن مطمعن باش همه چی درست میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظره من شغلش مناسب نیست.

یه وقتایی اگهی های کار تو دیوار میبینم، یه شغلایی هست حقوقش تا ۶ و ۷ تومنم هست ولی خب ساعتکاریش به درد مردا میخوره. بگو اگهی های دیوارو ببینه.

لااقل یه کار با حقوق بالاتر پیدا کنه

میدونی سرزبون نداره اصلا درش نمیبینم ک بتونه از پس اداره ی مغازه بربیاد..عالیه کارم میکنه فقط زبون ن ...

میتونه

اعتماد بنفس بهش بده

اوایل هم‌شما بخاطر کارگر نگرفتن 

پشت باجه حسابداری کمکش کن با حجاب کامل

وقتی کارش خوب باشه از تمام‌تهران شاید بیاند  مغازه ش

مثل ساندویچی حسین ک ث ی ف(خدا رحمتش کنه  غذاهای خوبی و عالی تحویل مردم میداد،اسمش دقیق نمیدانم)

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
خودم میرم..تهران نیستم..کسی نیست اشنا پیشمون ک بچه بدم دستش...دانشگاهم نرم یگه امیدی ب کار کردن خودم ...

شما الان كسي رو نداري بچه بدي بعدا درس خوند چظوري ميخواي بدي پس.

ميرفتي الان سركاراي عادي ارايشكري چيري يكم جلو ميفتاديد وقت بزاي درس بود

💕