دوستان از الان بگم لطفا مسخره نکنین ک چطور با این پول میسازی و....شوهرم اخلاقش عالیه فقط کم رو هست بیرون
کارشم تو رستوران و فست فودی هست ولی چون زرنگ نیست حقوقش کمه..متظورم سرزبون نداشتنه نه تنبل بودن
4 ساله ازدواج کردیم حقوقش واقفا کمه فک کنین الان جایی هست میگه2500با بیمه و شام..پیتزا میزنه..کارشون سبکه اولش قرار بر3 بود ک گفت فعلا مشتری ندارم 2500 بگیر منم بخاطر شوهرم ک گفت کارش سبک تره و راهش خیلی نزدیکه گفتم باشه برو همینجا اخر کم و زیاد میکنیم میرسونیم ولی الان دوماهه رفته طرف حقوقشم دیر ترمیده مثلا6 رو 17 هم میریزه اونم صد بار میخاد بگه تا بریزه...منم بچه 1ونیم ساله دارم با شهریه دانشگاه و مستاجری و قسط فک کنین دیگه من چطور میسازم...میخاستم بچم از شیر بگیرم دیگه شیرهشکی واقعانداریم تااینجاهم خانواده من کمک میکنن و دیگه روم نمیشه هرچند منت نمیزارن..ولی میگم مجبورش کنم کارش عوض کنه یا دوشیفت بره..نظر شما چیه؟؟اینجا ک میره واقعا سرحال تره گارش سبک تره یعنی یعد کار بچه میبره پارک بازی ..نظر شما چیه؟همون اول میگم حرفت بزن درست ولی زبون نداره چکارش کنم منط😞چند بارم من چندتا جا با صاحب کاراش حرف زدم ک چون زن بودم کلی توهینم بهم شد ولی امروز گفتم بهش من لباس نپوشم اشکال نداره ولی دبگه نمیتونم ب بچم ظلم کنم قطره هاش ندم میوه و گوشت کمتر ک تو راحت تر باشی..چ کار کنم