2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306815 بازدید | 2882 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .میشه بگین موقع پریود قدش چندبود وهمینطور سنش ؟..اگه اشتباه نکنم قدشو ۱۵۰ نوشته بودین&nbs ...

باور میکنید یادم نبود اون موقع رو و رفتم صفحات قدیم رو گشتم و پیداش کردم🤣🤣

دختر من کلای پنجم پریود شد و اون زمان این طور که اینجا نوشتم ۱۵۰ بوده الان ۱۸ سالشه و قدش ۱۶۶هست 

تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
متاسفانه دختر منم دچاربلوغ زودرس شده   الن ۷سال و۹ماهه اس ..دوماه پیش متوجه رشد سینه هاش شدم& ...

طبق نظر دکتر ها عمل کنید ،چون اونها قطعا در این زمینه تخصص و تجربه بیشتری دارن ،ان شاا... که هر چی خیره براتون پیش بیاد ❤ 

تلخی روزگار اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت
باور میکنید یادم نبود اون موقع رو و رفتم صفحات قدیم رو گشتم و پیداش کردم🤣🤣 دختر من کلای پنجم پریو ...

خداروشکر .انشالله که درتحصیل وزندگیشم به بهترینها برسه وهمچنین برای دخترای ماا

طبق نظر دکتر ها عمل کنید ،چون اونها قطعا در این زمینه تخصص و تجربه بیشتری دارن ،ان شاا... که هر چی خ ...

ممنون عزیزم با دعای شما مامانای مهربون

انشالله این دوران هم برای ما به خیروخوشی تموم بشه

سلام عزیزم ۷سال و۹ماه قدش ۱۳۶/۵ سن استخوانی اش ۱۰سال

قد دخترتون برای این سن خوب هست

و کار خوبی کردین تزریق انجام دادین

به نظر منم باید جلوی بلوغ زودرس بچه ها رو‌کرفت

گناه دارن

سلام به همه مادران عزیز و نگران

من از نفرات اول تشکیل این گروه بودم و تجربه بسیار گران خودم رو برای شما بگم که خودتون رو اذیت و پریشان نکنید.

دختر من متولد ۸۳ هست با قد ۱۳۶ در سن ۱۰ سالگی یعنی دقیقا ۵ سال پیش برای اولین بار پیش دکتر منشادی بی سواد از خدا بی خبر بردم که گفت عکس سن استخوانی بگیرم,بعد از عکس در معاینه بعدی با صراحت و برخورد زشت که چرا برای دخترت دیر اقدام کردی جلو دخترم گفت بیشتر از ۱۵۰ قد نمی‌کشه و باید سریع هورمون رشد بزنی تازه با هورمون میشه ۱۵۰ سن استخوانی دخترت ۱۳ به بالاست من از حال رفتم و یادم نمیره عزیز دلم دختر نازنینم تو خیابون که شب بود و بارون می‌بارید چقدر گریه کرد ....

از فردا داستان ما شروع شد دکتر های مختلف آزمایشها... دکتر رزاقی آذر گفت نیاز به هورمون نیست ۱۵۵

دکتر روحانی با هورمون و اسفراین شاید ۱۵۵

دکتر اسمشو یادم نیست بیمارستان کودکان ۱۵۰ تا ۵۳

دکتر رشاد عوضی ۱۴۷

و چندین دکتر دیگه به همین ....

حالا گوش بدید تا دو ماه من هر روز با چشم گریان و التماس کنان تو مطب های مختلف بودم شب ها اگه ساعتی می‌خوابیدم با وحشت می‌پرسیدم از خواب و میگفتم سن استخوانی  تمام سایتها خارجی و کتابهای رفرنس رادیولوژی مربوط به مچ دست و سن استخوانی رو مطالعه میکردم ... هزار تا نذر رو دعا پیر شدم موهام سفید شد هر کی منو میدید تعجب میکرد تو زندگیم اینطوری اشک نریخته بودم با حسرت تو خیابون به قد آدمها نگاه میکردم... بدترین سالهای زندگی من و دخترم و همسرم بود که این دکترهای بیسواد بی همه چیز برامون ساخته بودند.                      دکترهایی که کمک خوبی به من کردند:

دخترم رو پیش دکتر تغذیه آقای دکتر ضیاالدین مظهری برم خدا هرچی میخواد بهش بده با قاطعیت به من گفت آمپول به دخترت نزن مطمین باش با این شرایط بالای ۱۶۵ قد میگیره نکن این کار رو باورم نمیشد من ۱۵۵ هم دیگه راضی بودم یه رژیم بسیار خوبی به ما داد که مو به مو عمل کردم و طبق نظر ایشون از ورزش قافله نشدم شنا و بسکتبال و تو خونه بارفیکس

دکتر رادیولوژی آقای دکتر نوروزی پل رومی ایشون همون هفته اول که عکس رو بردم دوباره نذر بده در مورد سن استخوانی با قاطعیت به من گفت سن استخوانی دختر شما ۱۰ تا ۱۰/۵ سال مطمین باش ۱۳ نیست این دکتر با این چشمه امیدی برام شد که اهل شاید دکتر ها سن استخوانی رو اشتباه حدس زند به توصیه ایشون دخترم رو بردم پیش دکتر میر بلوک که مطبشون کنار ساختمان دکتر نوروزی هست آقای دکتر میر بلوک شخصیت خاصی دارند و منو دعوا کرد و گفت دخترت نیازی به هیچ آمپولی ندارد بالای ۱۶۰ قد میگیره و فقط مکمل تجویز کردو ورزش .

بعد چون خودم اینقدر عکسهای رادیولوژی سایتهای خارجی رو ساعتها دیده بودم و با عکس دست دخترم مقایسه می کردم متوجه شدم که آره سن استخوانی بالاتر از ۱۰ نیست مطمین شدم تا به توصیه یه دکتر دیگه یادم نیست گفتند برم بیمارستان لاله خانم دکتر حلاجیان تخمین سن استخوانی ایشون خیلی دقیقه,بعله بعد از عکس ایشون هم گفتند ۱۰ سال....

حتی نظر خانم دکتر حلاجیان در مورد اندازه رشد سینه و رحم و تخمدان هم برابر با سن تقویمی دخترم بود در صورتی که گزارش‌های قبلی و تخمین دکترها بالای ۱۳ بود. دخترم از اول که متولد شد سینه هاشو برجسته بود یعنی بافت چربی داشت یکی از همین دکترهای از خدا بی خبر یه روز تو معاینه سینه دخترم رو فشار داد و گفت این سینه هاشو کامل درو آمده این دیگه ماه بعد بالغ میشه ... در صورتی که بافت چربی بوده و سینه اصلا رشد نکرده بود تو گزارش دکتر حلاجیان. 

متاسفانه یا حالا نمی‌دونم خوشبختانه در این رفت و آمدها با خانم دکتر نادری آشنا شدم در بیمارستان پارسیان ایشون گفتند نیازی به هورمون رشد نیست نزن ولی دوسال دیفرلین تزریق کن که من چند تا زدم بعدش منصرف شدم و ادامه ندادم چون عوارض این امپولها جالب نبود به خدای خودم گفتم خدایا من یه دختر با قد ۱۵۵ سالم برام مهمتره تا بچه ایی که بزور بخوام قد بلند بشه دیگه.

دیگه من همزمان با دکتر نادری و میر بلوک و خانم حلاجیان پیش میرفتم با دکتر تغذیه. بعد ۴ ماه که پیش دکتر می بلوک رفتم دخترم ۳ سانت. قد کشیده بود و دکتر گفت این عالیه عالی...

التماسم شد خداوند بزرگ،ورزش تغذیه مناسب مسافرت و گردش و دادن روحیه به دخترم الان که این پست رو می‌نویسم دخترم ۱۵ سالشه قدش هزار ماشاالله بالای ۱۶۰ هست البته .

فقط خواستم بگم عزیزان زندگیتون رو تلخ نکنید و آرامش دخترهای نازنین و عزیز تر از جانتون رو به خاطر بی اطلاعی و بی سوادی هر پزشک از خدا بی خبری خراب نکنید.

به نظر من خانم دکتر رزاقی آذر هم خوب بودند حرفهای منطقی زدند ولی تخمین یکم اشتباه بود که خوب پیش نیاد ولی ایشون هم مخالف آمپول بودند. 

2810