حتی نظر خانم دکتر حلاجیان در مورد اندازه رشد سینه و رحم و تخمدان هم برابر با سن تقویمی دخترم بود در صورتی که گزارشهای قبلی و تخمین دکترها بالای ۱۳ بود. دخترم از اول که متولد شد سینه هاشو برجسته بود یعنی بافت چربی داشت یکی از همین دکترهای از خدا بی خبر یه روز تو معاینه سینه دخترم رو فشار داد و گفت این سینه هاشو کامل درو آمده این دیگه ماه بعد بالغ میشه ... در صورتی که بافت چربی بوده و سینه اصلا رشد نکرده بود تو گزارش دکتر حلاجیان.
متاسفانه یا حالا نمیدونم خوشبختانه در این رفت و آمدها با خانم دکتر نادری آشنا شدم در بیمارستان پارسیان ایشون گفتند نیازی به هورمون رشد نیست نزن ولی دوسال دیفرلین تزریق کن که من چند تا زدم بعدش منصرف شدم و ادامه ندادم چون عوارض این امپولها جالب نبود به خدای خودم گفتم خدایا من یه دختر با قد ۱۵۵ سالم برام مهمتره تا بچه ایی که بزور بخوام قد بلند بشه دیگه.
دیگه من همزمان با دکتر نادری و میر بلوک و خانم حلاجیان پیش میرفتم با دکتر تغذیه. بعد ۴ ماه که پیش دکتر می بلوک رفتم دخترم ۳ سانت. قد کشیده بود و دکتر گفت این عالیه عالی...
التماسم شد خداوند بزرگ،ورزش تغذیه مناسب مسافرت و گردش و دادن روحیه به دخترم الان که این پست رو مینویسم دخترم ۱۵ سالشه قدش هزار ماشاالله بالای ۱۶۰ هست البته .
فقط خواستم بگم عزیزان زندگیتون رو تلخ نکنید و آرامش دخترهای نازنین و عزیز تر از جانتون رو به خاطر بی اطلاعی و بی سوادی هر پزشک از خدا بی خبری خراب نکنید.
به نظر من خانم دکتر رزاقی آذر هم خوب بودند حرفهای منطقی زدند ولی تخمین یکم اشتباه بود که خوب پیش نیاد ولی ایشون هم مخالف آمپول بودند.