2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام دختر من پری نشده دیشب گفت مامان یه چیزیایی رو شورتمه گفتم بده ببینم ترشح کاملا صفید بود دلیل ترشح چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلوم
چکاوک جون من اطلاعی ندارم بهتره با یه دکتر مشورت کنی

دخملی من متولد مرداد 81 هست
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام
چکاوک جون دیگه کم کم جا افتادیم .دوست هنوز پیدا نکردم من, چون ما شهرمون را عوض کردیم و در واقع دوباره مهاجرت کردیم و اینجا تازه واردیم.برعکس اونجا که کلی ایرانی دور و برمون بود اینجا از روزی که اومدیم یک نفر را هم ندیدم.دختری هم الان ده روزی هست میره مدرسه و خوبه خدا را شکر . معلم اینجا را من خیلی بیشتر دوست دارم.با خصوصیات اخلاقی ما بیشتر جور در میاد.از همون روز اول گفته اسمم را تحت هیچ شرایطی بکار نمی برید و من را با فامیلم صدا میکنید و تو کلاس هم همه درست میشینید و اصلا و ابدا هم لپ تاپ و موبایل و .... نباید مدرسه بیارید. برای لباس پوشیدنشون هم مقررات گذاشته که اجازه ندارن شلوار خیلی کوتاه یا یکسری بلوز های خاص را بپوشن یا با صندل بیان مدرسه .خدا خیرش بده اون مدت کوتاهی که مدرسه قبلی میرفت خیلی کلاسشون بد بود.من هم که هر روز باید جواب پس میدادم که چرا نمیشه این را ببری یا چرا نمیشه اون کار را بکنی .
دختری هم حسابی تو ریاضی شاهکار زده و همه شون انگشت به دهن که چه شکلی اینقدر ریاضیش خوبه .مخصوصا یک سری سوال بهشون میده و زمان میگیره که جواب بدن اختلاف نمره دختری با بقیه زیاده و همشون دایم میان ازش میپرسن چطوری میتونی اینها را اینقدر سریع جواب بدی.همین خیلی بهش اعتماد به نفس میده و باعث شده بچه ها باهاش دوست بشن .معلم اینجا هم خیلی هواش را داره.
سلام
بگم همه چیز خوبه که نه .واقعیت اینه که راهی که اومدیم و دارم سعی میکنم فقط خوبی ها را ببینم وگرنه اینقدر نقطه منفی داره ه ه ه ه .
در مورد دختری هم مریم جون لطف داری ولی نابغه که نیست .البته ایران هم خوب بود و معمولا همیشه تست هایی را که مدرسه میگرفت , نفر اول بود .ولی دیگه درس و ریاضی های اینها هم زیر خط فقره.کلا آموزش بچه ها تو اینجا از نظر من خیلی بده و تو ایران مردم خیلی بیشتر به آموزش بچه ها اهمیت میدن .
چکاوک جون بیشتر دارم سعی میکنم که خودم را راضی نگه دارم که سه سال بگذره و اگر بازم نظرم همین بود برمیگردم .بیشتر هم میخوام سه سال را باشم که پاسپورت را بگیرم و بیام از این جهت که بعدها هر وقت دخترم خواست بتونه زود بیاد و ببینه که اینجا واقعا خبری نیست و همونجا راحت بشینه و زندگیش را بکنه .نه اینکه تو حسرت باشه که اگر مونده بودید و اگر من الان اونجا بودم و ......
واقعا دوستانه و خواهرانه میگم راحت زندگی کنید و بدونید که همه جای دنیا آسمان همون رنگیه که تو ایران هست و همه جا مثل همون ایرانه فقط اینها با سیاست هستن و خودشون را خوب نشون میدن.
نمونه اش اینکه مثلا دختری مدرسه عمومی میره و ما پول نباید بدیم ولی سر و ته تو همین 7 روزی که رفته مدرسه 25 دلار پول بابت چیزهای مختلف برده و فکر کنم از زیر یه 50 دلار هم من در رفتم که گفتم بگو من نمیخوام اینها را .طوری که همسرم میگه این اگر الان ایران بود و مدرسه دولتی تو هفته اول اینقدر پول گرفته بود , مادرها پدر مدیر مدرسه را در میاوردن.
سلام خانما...من تِکنام(tecna) یازده سالمه...اهل شیرازم..خانما من وقتی کلاس سوم بودم 9سالم بود پریود شدم..

پریودی من اول درست نبود..من تا 2ماه پریود بودم...خیلی درد کشیدم...اصلا دوست نداشتم اینطوری شم

تا اینکه مامانم منو برد پیش دکتر زنان و اون هم بهم قرص داد..خوردم تا خوب شدم...

خواستم بگم منم 3 سال پیش که برا اولین بار پریود شدم اصلا خاطره ی خوشی ندارم
هَمه را صِدا زَدَم جُز خُدا . . .هیچ کَس جَوابَمو نَداد جُز خُدا. . .
مامان خانمگل سلام شما مگه کجایین؟

ماهم تا لحظه اخر رفتیم اما نشد نمیدونم چی قسمتمون بود حالا یکار سرفرصت ماجراشو تعریف یکنم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
چه جالب مامان خانم گل . خدا رو شکر بین کسایی که از ایران رفتن آدم صادقی مثل شما پیدا شد که واقعیات رو بگه وگرنه بقیه چیزهایی میگن که ما همیشه اینطوری هستیم .
انشاالله هر جای دنیا که هستید در کنار هم ، سلامت و با دل خوش باشید
سلام
من دخترم رمتولد اذر 80 هست ومیره ششم
خداروشکر هنوز پری نشده ولی س ی نه هاش رشد کرده و یکمی درگیر بحران روحی شده وعصبی وبی حوصله شده
ولی اکثر دوستاش به سن بلوغ رسیدن و ذهنشون بهم ریخته مخصوصا دختر خالش که دو سال هم از دختر من کوچکتره
من بابت اون خیلی ناراحتم ومی ترسم قدش کوتاه بمونه چون ارثی هست تو خانواده پدریش
پدربزرگم به نان می اندیشید ..پدرم به آزادی و...من اکنون به نان وآزادی.....