2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
مرسی خانم گل عزیز امیدوارم هر جا که هستید سلامت و خوش باشید . اینکه میگن کتاب های درسی توی ایران خیلی در سطح بالایی است از خیلی های دیگه هم سنیدم اونجا فکر کنم بیشتر به کسب مهارت اهمیت می دن تا محفوظات !
مریم جون دختر شما بعد از پری چقدر بلند شد ؟ اینکه میگن حداکثر تا 3 الی 4 سانت قد میکشن درسته ؟ البته بعضی از دکتر هم میگن که اگه بچه در سن 9 - 10 سالگی بشه 10 الی 11 سلنت قد میکشه و اگه دیر تر بشه رشد قدیش کمتر است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون ازت مامان خانم گل
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
روزی روزگاری یک زن قصد میکنه یک سفر دو هفته ای به ایتالیا داشته باشه… شوهرش اون رو به فرودگاه می رسونه و واسش آرزوی می کنه که سفر خوبی داشته باشه… زن جواب میده ممنون عزیزم ، حالا سوغاتی چی دوست داری واست بیارم؟
مرد می خنده و میگه : “یه دختر ایتالیایی”
زن هیچی نمیگه و سوار هواپیما میشه و میره … دو هفته بعد وقتی که زن از مسافرت برمی گرده ، مرد توی فرودگاه میره استقبالش و بهش میگه : خب عزیزم مسافرت خوش گذشت؟
زن : ممنون ، عالی بود!
مرد می پرسه : خب سوغاتی من چی شد؟
زن : کدوم سوغاتی؟
مرد : همونی که ازت خواسته بودم… دختر ایتالیایی!!
زن جواب میده: آهان! اون رو میگی؟ راستش من هر کاری که از دستم بر می آمد انجام دادم! حالا باید ۹ ماه صبر کنم تا ببینم پسر میشه یا دختر؟

نتیجه گیری مهم این داستان :

هیچ وقت سعی نکن که یک زن رو تحریک کنی! اون ها به طرز وحشتناکی باهوش هستند!!!
این مطلب رو به منظور رفع خستگی گذاشتم !!!!!!!!!!!
بچه ها ببخشید من چند روزی ماموریت بودم.
خانم گل عزیزم کانادا عالیه. برادر منم تورنتو است . درسش تموم شده. الان داره کار میکنه .خیلی اونم راضیه . درسا هم بیشتر از دیپلمش تو ایران نمیبینه...........همچین برای زندگی من تصمیم میگیره
کتاب بیشترم سراغ دارم...ولی گیج میشین بهترینش همینه..مبتکران هم خیلی خوبه. منم دقیقا با واله مشکل دارم....چرا؟؟؟نمیدونم.

هزار آسمان دختر من کوتاه ترین شاگرد کلاسشون بود . بعد از پریود الان نفر 4 قد بلند کلاسشون شده بود..اصن یه وضعی. من خودمم همین حالت بودم..
بچه ها درسا خیلی تست میزد. خیلی درس میخوند. یه حالتی داره تمام جزئیات و پا ورقی ها رو هم میخونه. این کتابهای نوین و بقیه رو حفظ شده بود صفحه به صفحه.
هههههه مبارکه مامان خانم گل خخخخخخخخ اره واقعا منم یه 43 روزی هست عمه شدم ینی فحش خور شدم خخخخ
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یک چیز جالب براتون بکم ، دیروز از جلوی یه خانه رد شدم دیدم رو چمن جلوی خانه یه عالمه خرس چوبی ابی رنگ گذاشته با یه لک لک بزرگ که به دهن لک لک مثلا یه بقچه است و رو اون نوشته فسقلشون تو این تاریخ وساعت با وزن اینقدر دنیا اومده . خیلی برای من جالب بود. حالا اگر دوباره رد شدم عکس میگیرم براتون میزارم.
2810