2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام
دردانه جون مرسی از پاسخت .اتفاقا رزاقی آذر دکتر دخترمه و خیلی شدید مخالف این تزریق ها.البته من قبل از این که اتفاقی بیافته راجع به این آمپول ها باهاش صحبت کرده بودم.وقتشم که اینقدر دیر به دیر میده ولی من از قبل برای اواسط اردیبهشت وقت گرفته بودم .برم ببینم چی میشه.
مرسی کاترین جون.من یادمه وقتی این جوری شدم خودم قشنگ از پس کار خودم بر میومدم ولی دخترم خیلی نمی تونه خودش را جمع و جور کنه و تر و فرز نیست.مثلا بهش گفتم یه پد بزار تو کیفت اگه یه وقت تو مدرسه برات اتفاقی افتاد استفاده کنی ولی قبول نکرد و گفت اگه بچه ها تو کیفم ببینن یا اینکه چجوری بر دارم و استفاده کنم.نمی دونم دختر من اینجوریه یا دختر شما هم اوایل همین طوری بود؟
سال نو شما هم مبارک تارا جون .امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشیم .سالی سرشار از سلامتی و شادی و موفقیت گل دخترا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم همینطوره خانم گل یعنی اصلا روز عادیش هم تو مدرسه دسشویی نمیره چه برسه به روزای ... ولی روز اولش اگه باشه شاید مدرسه نره اصلا چون براش سخته چند ساعت نشستن و کمرش درد میگیره اوایلش که تازه شده بود نمیتونست خودشو جمع کنه اما الان حسابی وارد شده
الن کلاس چندمه ؟.میشه دکتر که رفتی خبرشو به ماهم بدی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
وای یعنی میشه دختر منم خودش از پس کار خودش بربیاد. الان کلاس پنجمه کاترین جون.حتما رفتم دکتر بهتون خبر میدم که چی شد و چی گفت.حالا جالبه که دختر من اصلا نه دل درد داره نه کمر درد و هیچی نمیگه.
تارا جون دختر شما چند سالشه؟از روی رفتار هاش میتونی متوجه بشی .
تارا جون سلام .درمورد کلاس ششم باید بگم ریاضیشون سخته.اجتماعیشون هم به نسبت سخته.درسا میگفت که

معلمشون گفته اموزش و پرورش به معلمای ششم گفته ببینید کدوم درسها برای بچه ها سخته که برای سال اینده تغییر

کنه.بچه های این سری موش ازمایشگاهی اموزش و پرورش هستن.
سلام دلم برای همتون تنگ شده اخه چرا دیگه نمیاین نکنه دختراتون بزرگ شدن ورفتن داشگا یا خونه بخت که دیگه حرفی ندارین بزنین؟

بیاین دیگه منتظرتونم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام کاترین جون. مال ما که هنوز نه دانشکاه رفته و نه خانه بخت و بغل دست خودم تو خانه است. :)) نمیدونم حرا هیح کس نمیاد . حتی سارا جون هم دیکه نیست. ولی تصور کن اینها ازدواج کنن ما حقدر سوره حواهیم داشت.
سلام کاترین جون.واقعیتش همون روز اومدم و شرح حال را گفتم ولی نمی دونم چرا ارسال نمیشد و چون سرم خیلی شلوغه وقت نکردم تا امروز.
دختری را بردم و صبحش هم خودم برده بودم عکس مچ دستش را گرفته بودم که دوباره نخواد برم و دکتر بررسی کرد و گفت خوبه و با اینکه قدش 147 بود هیچی نگفت و من خودم پرسیدم که به نظرتون قدش کوتاه نیست که درمان خاص دیگه ای را شروع کنید ,گفت نه و ما اون روش را برای بچه هایی استفاده میکنیم که دچار بلوغ زودسر شده باشن و رشد قدی شون را هم نکرده باشن و دختر شما که بلوغ زود رس نداره.فقط گفت وزنش تو همین رنج نگه داره و شیر و ماست و پروتیین و حبوبات زیاد بخوره و روزی نیم ساعت هم ورزش کنه حتما.بعد هم در مورد آهن گفت همین جوری بهش نده و یک آزمایش داد و جواب را که گرفتی بیار من بگم چقدر آهن و کی بخوره.موقعی هم که داشتم میومدم بیرون گفت نبری دکتر زنان و اونم بخاطر اینکه منظم بشه و جوشهاش بخواد بره هورمون بده یه وقت چون بدتر هورمون مانع رشد قدی میشه.بازم اگر چیزی به ذهنم رسید که نگفته بودم میام میگم.