2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306817 بازدید | 2882 پست
ووووووووووووووویییییییییییییییییییی مامانای تنبل کجایین چیکار میکنین
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون مشالاه چقده کلاس ثبت نام کردی
فعلا من از همه تنبل ترم توی خونه هستم یا تی وی میبینم یا پلی بازی میکنم یا میرم خونه مامانم هههههههههههه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام با پوزش از دیر کردنم مادر بزرگم که خیلی دوستش داشتم و نسبتا هم جوون بودند برحمت خدا رفتند از همه شما دوستای خوبم میخوام برای شادی روحشون 1 فاتحه بخونید

با این اتفاق فعلا تمام برنامه هام بهم ریخته تا هفتم که اصفهان بودیم 3-4 روز اومدم خونه باز دلم طاقت نیاورد برگشتم اصفهان

برای ثمین هم معلم زبان خصوصی گرفتم مثل پارسال که بااین وضعیت هنوز شروع نشده توی مجتمعمون هم 1همسایه داریم اهل ساز 2 جلسه است میره پیشش 3تار یاد میگیره

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
خدا رحمتشون کنه
خیلی مراقب خودت باش کاترین جان. راستی آزمایشات چی شد؟

دختر منم میخواست بره سه تار ولی بی انصاف مربیه انقدر بد قولی کرد که بچم دلزده شد.
جلسه ای چند میگیره؟

MARYAM جان آفرین به پشتکار خودت که دخترتو انقدر کلاس میبری. من ماشین ندارم و تو این گرما خیلی برام سخته بعدشم هزینه های زیاد کلاسا واقعا آدمو پشیمون میکنه.:(

سلام تاراجون مرسی ازمایشارو که دیکه بیخیال شدم راستش بخدا سپردم باهمون نذر واینا اما روحیه ام خیلی خرابه نمیدونم چرا باید توحاملکیم اینهمه اتفاق بیفته اما بازم راضیم برضای خدا

اغصابم خرابه وهمش فکرای بد میکنم واز اینده میترسم میخوام برم دکتر اعصاب

چه خوب که وبلاگ مینویسه ادرسش را بده دختر من دوست داره اما بلد نیستم وبلاگ درست کنم میخواستم برای هردوتاشون درست کنم ایمیل میخواد هنوز همتشو نکردم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام کاترین جان خدا رحمتشون کنه عزیزم.

یک مقدار به خودت مسلط باش و به چیزهای خوب فکرکن..اگر حتی فکر خوب به ذهنت نیومدبه راهها ی خوب فکر کن .کاملا اثرشو میبینی. مهم اینه که الان برات استرس و هیجان خوب نیست...هر جور شده خودتو جمع و جور کن.

من دیشب رفتم برج میلاد و پایین برج حشنواره تابستانی کودک زدند از طرف شهرداری که کاملا هم رایگان بودند.فقط برای بالا رفتن از برج هر نفر بلیط 9 تومنی میخواست .........که میتونستین نرین همون پایین انقدر سرگرم کننده بود.در حد خارج از تصور سرگرمیهایی گذاشته بودند که پیشنها میکنم حتما برین و استفاده کنین. بعد ازپارکینگ از درب اصلی که وارد بشین و پله برقی ها رو بالابرین به یه محوطه بزرگی میرسین که آب نماهای بزرگی داره سمت چپ همون حیاط.خوش بگذره بهتون.

تارا جون حق میدم بهت واقعا هماهنگ کردنورفت و آمدش سخته...اگر غربین بگو چند تا آدرس کلاس نزدیک بدم که راحت ببریش.
کاترین جان
ایشالله به سلامتی این ماه های باقیمونده رو بگذرونی و با اومدن کوچولوی نازت ناراحتیا و نگرانیها رو فراموش کنید.

مریم جون آره غربیم ما. جنت آباد هستیم.
این نمایشگاه تا کی هست؟
کاترین جون خدا رحمتش کننه و روحش شاد
بابابزرگ خوبم

تو خیلی مهربونی

وقتی که با توهستم

حس می کنم جوونی

با من میشی همبازی

همیشه وقت بازی

از اون اخلاق خوبت

هستم همیشه راضی

مامان بزرگ نازم

خوبی و خوش زبونی

دوستت دارم فراوون

از بس که مهربونی

با این که پیرهستید

دل شما جوونه

پیرنمیشه تو دنیا

دلی که مهربونه

سالم و سرحال باشید

هردوتاتون همیشه

ازشماها عزیرتر

کسی پیدا نمی شه