2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
وایییییییییییی تارا خانم داشتم دیوونه میشدم 2 روز جلو خودمو گرفتم دوباره اومدم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام دوستان خوبید ایشالله؟
مثل اینکه همه ترک نی نی سایت کردیدا!!!!
البته می دونم که امتحانای میان ترم شروع شده و شما هم درگیرید. ایشالله که همیشه سالم و سلامت باشید دوستای عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی مرسی از احوالپرسیهاتون انشب اخرش رفتم دکتر وبا شیاف 1روز بعد دوباره معمولی شدم یعنی از زیاد تبدیل به کم الانم بهترم خداراشکر اما حال روحی خراب برای همینم به اصرار مامانم 1هفته ای اومدم اصفهان تا مثلا دورم شلوغ باشه وبهم برسن واینا درس ومدرسه دخترمم تعطیل ........................قول داده بود بخونه اما چی بگم خدا خودش امسال را بخیر کنه 1 معلم سختگیری هم دارن درساشم که سنگین خودشم بیخیال منم بی حال چه شود!!!!!!! میان ترمش هم 19 شروع میشه البته پیش خودمون بمونه کمی هم به مامانش رفته منم شب امتحانی بودم بقول شوشو شب امتحان انبوه درسا مثل سیلاب می امدو میرفت نمره هام همش خوب بود اما 1 ماه بعد اثری از علمم نبود
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
کاترین جون سلام وای چه سخت می فهمم خود بارداری معضله بعدم یه مشکلم که بهش اضافه بشه دیگه واویلاست من از سربارداریم به بعد مسئولیت درس بهار رو به باباش دادم خدا رو شکر اونم خیلی همکاری کرد ( تنها مورد همکاری خوب هههههههههه) چون واقعا نمیشه یعنی این فسقلی اصلا نمیزاره حالا انشالله بطور کاملشو بزودی تجربه میکنی
بهرحال امیدوارم بقیه بارداریتو بدون مشکل و دغدغه بگذرونی
بهار هم در حال دادن امتحانای میان ترمه
بقیه دوستان کجایین ؟ مشغول درس خوندن و درس دادن احتمالا
سلام من امروز دوباره اومدم هورا ااااااااا

زایمانم 11/12ابانه

نمیدونم چرا اصلا از تاپیک فزشته های ابان خوشم نمیاد چون خیلی شلوغه ومنم دیر به دیر میرم و کسی را نمیشناسم؟یااینکه هنوز احساسی به بچه جدید و مسایل مربوط بهش ندارم؟اگه دومی باشه خیلی بده نه؟نه که 1 بار این مراحلو گذروندیم شاید برام خیلی جذابیت ندارهبهرحال کمی عذاب وجدان دارم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
سلام خداروشکر که بهتری کاترین جان.
درسته که برا بچه ی دوم خیلی چیزا برات تازگی نداره و قبلا این مراحل رو گذروندی ولی خوب حداقل 10 سال از اون موقع گذشته .پس حسابی حال کن با این دوران و مراقب خودت باش. دخترت حتما حسابی خوشحال شده نه؟
سلام به همه ی دوست جوناااااااااا

آپلود عکس کوچولوهای فارسی بچه ها جون دارم دیوونه میشم از دست این دخملی به خاطر درسهاش
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کی جواب این سوالو بلده لطفا بگه
نام دیگر زاویه باز ونام دیگر زاویه تند چیست؟
سلام تارا جون ممنون بابت پاسخ

حالا باز خوبه تارا جون دارم از همین الان غصه ی اون موقعی رو میخورم که مهر امسال دخمل دومی میره کلاس اول اگه اونم مثل این یکی باشه بیچارمممممممممممممم
سلام امروز مدرسه دخترم چلسه اموزش تربیت چنسی بود بد نبود اما مختصربود ومن فکر میکنم چه سخته گذروندن این دوران
اره کاترین اجی یه جور بگو ما هم بدونیم