2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306815 بازدید | 2882 پست
سلام به روی گل همتون ما که دیگه از قد دخی بی خیال شدیم فقط خدا خدا میکنم لا اقل 160 بشه ووووووووووو ...

سلام سارا جان

تصادفي اين تاپيك و پيدا كردم كه مثل خيلي تاپيكاي قديم پر موارد مفيده

خواستم بپرسم قد دخترتون چطور شد

بلند تر شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سارا جان تصادفي اين تاپيك و پيدا كردم كه مثل خيلي تاپيكاي قديم پر موارد مفيده خواستم بپرسم قد ...

سلام گلم 

همون ۱۶۰ شد که دکتر از اول گفته بود ولی خیلی دلم میخواست از من بلندتر بشه که نشد و دیگه رشد قدش متوقف شده دیگه همین ۱۶۰ می‌مونه الان ۲ ساله دیگه ۱میلیمتر هم تکون نخورده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

وای شیوا جون ازت ممنون این تاپیک رو برام زنده کردی          

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وای شیوا جون ازت ممنون این تاپیک رو برام زنده کردی          

اينجا رو جزو علاقه منديم گذاشتم تا بخونم همشو

ميشه بگي

دخترت رو چند سالگي با قد چند بردي دكتر

چه كارهايي كردي

و دكتر از روي چي پيش بيني قد و انجام داد؟

اينجا رو جزو علاقه منديم گذاشتم تا بخونم همشو ميشه بگي دخترت رو چند سالگي با قد چند بردي دكتر ...

شیوا جون یادم نیست باید پروندش رو ببینم فقط یادمه کلاس چهارم بود فقط توصیه میکرد که شب تا قبل ساعت ۱۰ خواب باشه کشک و ماست و شیر زیاد بخوره یه ورزش مثل بسکتبال یا والیبال بره که ۵ سال والیبال میرفت ولی به نظرم تاثیری نداشت قرص اهن و روی که هر کدوم هفته ای دوبار ویتامین آ و د ماهی یک بار 

ولی در اخر قدش همونی شد که دکتر در جلسه اول گفته بود 

روزی که پریود شد تا یک هفته اشک می‌ریختیم دکترش کفت از سه تا ۵ سانت بعد پریود قد می‌کشن و چون میدونستم نهایت ۳ سانت قد می‌کشه خیلی اعصابم به هم ریخته بود ولی ته تهش به نظرم فقط ژنتیک تاثیر داره 

دکتر قد خودم و شوهرم رو پرسید بعد اندازه قد دخترم رو روی چارت علامت زد و گفت نهایت ۱۶۰ میشه

سلام دوستان، چرادیگه کسینمیادازدخترش بگه،من تازه باتاپیکتون اشناشدم  وهمه پیاماتونوخوندم لطفابیاین ازدختراتون بگین

تیکرتولدمه 😂لطفاهرکی امضامودیدیه صلوات برای اینکه  هرچه سریعتر به ارزوم برسم بفرسته  ممنونم
بهار جون اگه پری نشده مطمئن باش که قد میکشه . تجربه شخصی من اینه که خیلیروی حرف دکتر ها نمیشه حساب ب ...

عزیزم میشه درخواست دوستیموقبول کنی .درموردقددخترم سوال دارم شش سالش اماسینش رشدکرده

سنتر عزیز برای اینکه نگرانیت رفع بشه حتما به متخصص غدد اطفال مراجعه کن. عکس مچ دست میده که سن استخوانی رو متوجه بشه.اگر سن استخوانی از سن تقویمی بیشتر باشه اقدامات بعدی رو انجام میدن. اگر ترشح داره هم سونو تخم دان و رحم مینویسه که ببینه بزرگ شدن یا هنوز بچگانه هستن.

2810