2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
امیدوارم چکاوک جون شوهری میگفت چون دو سال پیش برده بودیمش و وقفه افتاده بینش دکتره زورش اومده که نتونسته چهار تا ویزیت بگیره این حرفو زده نمیدونم به خدا خیلی ناراحتم هر چی مامانم میبینتم می گه فلانی پریود شده ولی بعد از پریود یک دفه قدش بلند شده میگم اخه همه به من چه من از مادرم کوتاهترم لابد دخملی هم میخواد از من کوتاهتر بشه تازه دخی کوچیکه وضعش اصفناکتره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
گلنسا ایشالاه دختر شمام قد بلندتر بشه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی شنیدم شنا هم روی قد زیاد تاثیر داره میخوام اگه شد یه دوره بفرستمش الان تقریبا 3 سال یا شایدم دوساله میره والیبال ولی من تاثیری حس نمیکنم
قرص آهن فراموش نشه دختر من 10 تا 12 سانت قد کشید تو صفحه های قبل نوشتم اون موقع ها که بیشتر میومدم این تاپیک یک سال پیش عدس و لوبیا تو برنامه غذاییون باشه
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=182387&PageNumber=108 چکاوک جون من تو این صفحه و فکر کنم صفحه های بعد یه خورده در مورد این چیزا حرف زدم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
دختر من 10 سانت رو مطمئنم قد کشید بعد از پری چون مانتویی که یک ماه قبلش خریده بود و تا سر زانوش بود بعد از دو سه ماه اینقدر براش کوتاه شده بود که کلی با هم خندیدیم حتی بعدشم متوقف نشد ولی بیشترین جهش رشدی فکر کنم یکی دو ماه بعد از پریودش بود الانم کپسول مولتی ویتامین و زینک خارجی شبی یه دونه میخوره
اره ای خدا چی میشه بچه هامون حداقل ده سانت دیگه بکشن ای خدا
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سلام به همه بچه ها کی چارت قد پسرها رو داره بزاره دانلود کنم برا دخملا دارم برا پسری ندارم ممنون
میانگین قد و وزن پسر ها و دختر ها در سنین مختلف 30 تیر 1393|سبک زندگی در این پست با میانگین قد و وزن پسران و دختران در کودکی و نوجوانی آشنا خواهید شد. نمودار قد و وزن نمودار قد و وزن نمودارهای قد و وزن، توسط متخصصان اطفال، برای تشخیص اینکه رشد یک کودک چقدر باید باشد، استفاده می‌شود. اما این نمودارها در مورد بزرگسالان، برای تشخیص اینکه آیا شما اضافه وزن دارید و یا در خطر شرایط خاص پزشکی مانند بیماری قلبی هستید یا نه بکار می‌رود. دختران 2 تا 8 سال میانگین قد یک دختر 2 ساله، 86 سانتی‌متر و میانگین وزنش 12 کیلوگرم است. در سن 4 سالگی میانگین قد 102 سانتی‌متر و میانگین وزن 16 کیلوگرم خواهد بود. در سن 6 سالگی، متوسط قد 114 سانتی‌متر و متوسط وزن 21 کیلوگرم است. یک دختر 8 ساله هم متوسط قدش 127 سانتی‌متر و متوسط وزنش 26 کیلوگرم است. دختران 10 تا 14 سال در 10 سالگی متوسط قد دختران 137 سانتی‌متر و متوسط وزنشان 33 کیلوگرم است. تا 12 سالگی، متوسط قدشان به 150 سانتی‌متر و متوسط وزنشان به 42 کیلوگرم افزایش میابد. دختران 14 ساله هم متوسط قد 160 سانتی‌متری و وزن 49 کیلوگرمی دارند. دختران 16 سال به بالا بعد از 14 سالگی، قد دختران تغییر چندانی نمی‌کند. متوسط قد یک دختر 16 ساله 162 سانتی‌متر است، در حالیکه وزنش 54 کیلو است. از سن 18 سالگی به بعد، قد بتدریج به مابین 162 و 165 سانتی‌متر می‌رسد، در حالیکه وزن تا حدود 59 کیلوگرم افزایش میابد. پسران 2 تا 8 سال متوسط قد پسر بچه‌ها نسبتا شبیه دختر بچه‌هاست. پسران 2 ساله، متوسط قد 86 سانتی‌متری و وزن 13 کیلویی دارند. در 4 سالگی قدشان به 102 سانتی‌متر و وزنشان هم به 16 کیلوگرم می‌رسد. تا 6 سالگی پسران بطور متوسط قدی برابر با 114 سانتی‌متر و وزنی برابر با 21 کیلوگرم دارند. پسران 8 ساله هم بطور متوسط 127 سانتی‌متر قد و 25 کیلو وزن دارند. با ما تبلیغ کنید پسران 10 تا 14 سال در 10 سالگی، پسرها بطور متوسط 140 سانت قد و 32 کیلو وزن دارند. تا 12 سالگی قد آنها تا 149 سانتی‌متر و وزنشان تا 41 کیلوگرم افزایش میابد. در 14 سالگی هم بطور متوسط 163 سانت قد و 51 کیلوگرم وزن دارند. پسران 16 سال به بالا از 16 سالگی و بعد از آن، پسران سریعتر از دختران رشد می‌کنند. یک پسر 16 ساله بطور متوسط 173 سانتی‌متر قد و 61 کیلوگرم وزن دارد. از 18 سالگی به بعد قد پسران بطور متوسط بین 175 تا 178 سانت و وزنشان هم بین 67 تا 73 کیلو خواهد بود.
http://www.afzayesheghad.ir/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84/429-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%AF%D9%8A-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%BE%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%86-1-%D8%AA%D8%A7-20-%D8%B3%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%8A.html
2810