2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام به همه دوستان عزیزم بستگی به ژنتیک هم داره اگه قد خودت و همسرت بلند باشه دخترت هم بلند میشه قد خودت و همسرت رو جمع بزن تقسیم بر 2 کن منهای 7 کن قد دخترت تقریباً درست در میاد. دختر منم توی کلاس چهارم و پنجم خیلی کوچولو بود حتی موقع پری ولی بعد از پری یه دفعه کلی قد کشید مادربزرگش میگه هنوزم قد میکشه با اینکه یک سال از پری شدنش میگذره هنوز داره قد میکشه خدا رو شکر اصلاً نگران نباش و به دختر گلت هم نگرانی رو منتقل نکن تا میتونی به تغذیه اش اهمیت بده روزی 4 لیوان شیر کم چرب بهش بده و تخم مرغ هم فراموش نکن.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام انجلا جون ممنون از راهنماییت، اما چه کنم همش میگم اگه قد نکشه، این عکس مچ دست رو نگاه میکنم فکر می کنم دارم زمان رو از دست میدم. دست خودم نیست دو سه روز خودمو اروم میکنم یکدفعه تا میبینم یکی از بچه های کلاس بیشتر قد کشیده دلم اشوب میشه. خلاصه این ٢ و ٣ سال فکر کنم چیزی ازم نمونه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنجلای عزیز ومریم جون عکس دست ازش گرفتم نوشته١١الی دوازده سالگی شوهر خواهرم که ارتوپده میگه تقریبا مناسبه برای اون هنوز جواب آزمایشاشو نگرفتم بخدا میترسم دعوام نکنید دست خودم نیست خواهرم که داروسازه اسرار داره براش هورمون رشد بزنم ولی همسرم نمیگذاره راستی آنجلا جون دخترت کلاس چندم پریود شد و اینکه از اونوقت تاحالا به نظرخودت چقدر قد کشیده ممنون میشم اگه جواب بدی؟اونقدر فکر کردم کاملا بهم ریختم درضمن من فشارخون هم دارم
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
سلام T_SH جان: دختر من اول مهر کلاس هفتم پری شد ولی بعدش خیلی از نظر قدی تغییر کرد الآن کلاس هشتم هست و 160 سانته البته دست و پاهاش کشیده هست ولی من انتظار بیشتر از اینها رو دارم چون باباش 180 و خودم 164 هستم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
مریم جان شقایق کلاس ششم که بود وقتی میرفتم مدرسه اش و دوستاش رو میدیدم دقیقاً حال شما رو داشتم چون از بقیه دوستاش کوتاهتر بود ولی الآن خدا رو شکر الان بلندتر از همون دوستاش شده اصلا نمیشه پیش بینی کنی که قراره چی بشه. نگران نباش و این استرس رو به بچه ات منتقل نکن. اگه انجیر میخوره بهترین میوه برای رشد استخوان بچه هاست.
راز تناسب اندام در شیر کاکائو کاکائو باعث کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول بد در خون می‌شود.به همین علت گزینه مناسبی برای تناسب اندام داشتن کودکتان است! افراد بسیاری نسبت به شیر حساسیت و آلرژی دارند یا ازمزه و بوی شیربدشان می آید، شیر کاکائو جایگزین مناسبی است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد. کلسیم از جمله املاحی می باشد که بدن به آن نیاز دارد. کلسیم نقش مهمی را در سلامتی بدن ایفا می نماید، می توان گفت جهت واکنش های بیوشیمیایی و بیوسنتزیز سلولها کلسیم نقش مهمی دارد. کلسیم در انقباض ماهیچه ها، انتقال پیام های عصبی وعملکرد هورمون ها نقش دارد. همچنین کلسیم در ساختمان استخوان و دندان وجود داشته و به استحکام آنها کمک می کند. بررسی ها نشان می دهند، مصرف شیر کاکائو توسط کودکان موجب حفظ تناسب انام آن ها یمی شود. دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی بر روی هزاران کودک در سنین 7 تا 14 سال دریافتند کودکانی که روزانه میزان معینی محصولات لبنی مصرف می کنند از تناسب اندام بیشتری برخوردار هستند. اغلب کودکان در سنین پایین به شیر واکنش نشان می دهند و آن را با رغبت میل نمی کنند در این گونه موارد با مخلوط کمی قهوه و یا کاکائو می توان مزه شیر را به کلی تغییر داد و به تناسب اندام و جلوگیری از چاقی در کودک کمک کرد.شیر کاکائو می تواند سوخت و ساز بدن کودکان را بالا ببرد و از تجمع چربی در بدن آن ها جلوگیری کند.
ممنونم انجلا جون خدا کنه روزی برسه که بچه ها همگی قد بکشند و ما از این همه استرس رها بشیم. بچه واقعا یک تکه از وجود مادره و خیلی سخته انگار قلبت بیرون از بدنت داره حرکت میکنه. انجلای عزیز ایا دکتر به شما هم گفته بود که دخترتون کمتر قد میکشه؟ یعنی پیش بینی برای بدء کرده بود و خوشبختانه دختر گلتون بیشتر قد کشید؟ و ایا شقایق جان لاغر بود یا تپل چون میگن تپلها زودتر به بلوغ میرسند و دختری من هم تقریبا تپله البته نه خیلی.
دوستان و مادرهای عزیز هر کسی تجربه افزایش قد.هورمون رشد و پیشرفت سن استخوانی داشته لطفا اطلاع رسانی کنید مخصوصا سن استخوانی. این دکتر روحانی اینقدر میگه سن استخوانی والله گیج شدم .
مریم جون دختر من لاغر بود وهست ولی نه طوری که لاغریش تو چشم بیاد من دخترم رو بابت قد دکتر نبردم که مثلا سن استخوانی و این جور چیزا بهم بگه فقط یه دکتر تغذیه بردم که بهم گفت چی بخوره بهتره برای قدش که اونم بعضی هاش رو رعایت کرد بعضی هاش رونه. انشاءالله از نگرانی در بیای و همون بشه که میخواستی گلم.
دوستان گلم سلام ...من تازه با این تاپیک آشنا شدم دخترم 11 سالشه و کلاس پنجمه میخواستم ازتون بپرسم برای موهای قسمت بیکینی بچه ها چکار باید بکنیم چند روز پیش دخترم با خجالت بهم گفت مامان این چند تا مو رو چکار کنم ؟ولی من چیزی به فکرم نرسید یعنی به نظرم اپیلاسیون که از الان خیلی زوده تیغ و اینا هم که به پوستشون آسیب میزنه میشه راهنمایی کنین ؟؟؟البته چند تا دونه مو بیشتر نیستاولی دخترم میگه بدم میاد
سلام به همه من یه دختر نه ساله دارم که از خرداد زیر نظر دکتر غدد داره دیفرلین و هورمون رشد می زنه قدش 130 بوده و حالا 134 هستش بنظرتون اندازه رشدش کافی بوده؟دکترش دوز هورمون رشد را هیچ تغییری نداده با توجه به تغییر وزن و قدش فکر می کنم باید دوزش تغییر کنه شماها دکتر بچه هاتون چی این دوز تغییر میدن یا نه؟
2810