2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
بهار جون چه کار خوبی کردی که مسئولیت بهش دادی این دختر خانم های ما باید همه چیز تمام باشن قر بونشون برم الهی . منم امسال دختر هام به عنوان همکار !! خطاب میکنم حتی حقوق هم براشون تعیین کردم و کلا تمیزی و نظافت منزل و مخصوصا اتاق خودشون رو به خوشون وا گذار کردم که خدائیشم تا حالا خیلی خوب کار کردن ولی من چون دوتا هستن خیلی جر و بحث میکنن و اینم اعصاب منو به هم میریزه در کل ازشون راضی هستم . منم دوست دارم بیفتن توی خط پخت و پز ولی متا سفانه یه کمی خودمم ترسو هستم و چون شاغلم میترسم تنهایی دست به اجاق گاز بزنن . البته بگم دختر بزرگمم هم یه کمی سر به هوا است و همین بیشتر منو محتاط کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون هزارآسمان عزیز-دختر من حالا آشپزیش خوبه و اهل درست کردن کیک و ژله و بستنی.......ولییییییی اصلا اهل مرتب بودن و مرتب کردن خونه نیست...کلا اطلاعات عمومی خیلییی بالایی داره اکثرا کتابهای روانشناسی(مسعودلعلی برا نوجوانان نوشته)وعلمی می خونه-مثلا درمورد انشتین و دیگردانشمندان یه ساعت تمام می تونه حرف بزنه-معدلشم امسال 20 بود...فقطططط متاسفانه این بی نظمیش خیلی منو ناراحت می کنه-نگران آیندشم..مثلا امسال چون معلمش بی خیال بود حتی 5صفحه هم تو دفتر ریاضیش ننوشته بود-کتاباشو اول سال حتی سیمی کده بودم ولی پایان سال اکثرا درب و داغون! وهمینم باعث شد (البته به نظرخودم)تو آزمون تیزهوشان موفق نشه و تعدادقابل توجهی از همکلاسیهاش قبول شدن(این درحالیه که تو مدرسه مدیر و معلمش اکثرا اونو دانشمندکوچولو خطاب می کردن و می گفتن ویترین کلاسه)..(دخترم سال سومو جهش کرده و معمولا خیلی کم درس می خونه ولی تا حالا معدلش 20بود!)
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
دردانه بانو مطمئن باش خدا خودش صبرشو به دوستتون میده...خیلییییییییی داغ فرزندسخته..خدا هیچ کسو با بچه هاش امتحان نکنه.
زندگی من سرشارازحس رضایتمندیست...خدا را به خاطرتمام نعمت هایی که بهم داده سپاس می گویم
سلام مامان خانم گل عزیز چقدر کم موندید ایران ؟ امیدوارم هر جا که هستید سلامت و موفق باشید و بهتون خوش بگذره تارا جون برای دختر دوستتون چه اتفاقی افتاده و چرا ؟ چند سالش بوده ؟انشالله که خدا رحمتش کنه و به مادرش صبر بده و خدا هیچ کسی رو با فرزندش امتحان نکنه
سلام مامانای خوب بچه ها شما می دونید چرا تاپیک مارجا جون ( پایه ی ششم ابتدایی و دغدغه ها اون ) تعطیل شده ؟ لطفا اگه کسی اطلاع داره بیاد و دلیلشو بگه . من این یکی دو روزه خیلی سرم شلوغ بوده و قت نکردم بیام سری بزنم . تاراجون دردانه جون اگه خبری دارید بگید لطفا
ایشالاه که خدا بهش صبر فراوان بده
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مشالاه به دخترت بهار جون دخی ما که خییییییلییییییییییی تنبل و شلختس
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
هزار آسمون جون عوضی ترکونده حالا سعی در بازیافت داره! یه تایپیک کلاس هفتم و دغدغه های آن رو زده، تا مراحل اداری برگشتن اون طی بشه
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
2810