2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306816 بازدید | 2882 پست
سلام وبا اجازه

ایده های زیبا ببرای تزیین جامهای هفت سین

http://www.8pic.ir/images/08764327698473201269.jpg

http://www.8pic.ir/images/77769632748855806734.jpg

برای دیدن مدلای دیگه

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=22651&ChatDate=23-10-1392
اللّهمَّ العَن قَتلَة اَمیرَالمُومِنین ( علیه السلام ) ...با افتخار و با تمام وجودم در برابرت سجده میکنم یا الله... اِنَّما مَثَلُ اَهْلِ بَیْتى فیکُمْ کَمَثَل سَفینَةِ نوحٍ علیه ‏السلام مَنْ(رَکِبَهَا) دَخَلَها نَجا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْها غَرِقَ؛ مَثَلِ اهل بیت من، همانند کشتى نوح است که هر کس سوار آن شد، نجات یافت و هر کس رهایش کرد، غرق گردید.
هزار آسمان جون منم فکر میکنم بیشتر از بیتحرکی بچه ها باشه و یکی دیگه از عوامل هم نوع تغذیه شون هست. بچه ها حتی اجازه ندارن تو حیاط مدرسه بدو بدو کنن و بعد هم که سوار ماشین میشن و میان خانه .در صورتی که اینجا هر زنگ تفریح 45 دقیقه است که یک ربع اول را تو ساختمان هستن و خوراکی میخورن و بعد شال و کلاه میکنن و تحت هر شرایط آب و هوایی میان تو حیاط و هر آنچه که دلشون میخواد انجام میدن .از نظر تغذیه هم رژیم غذاییشون سر شار از کلسیم و سبزیجات هست.مثلا خیلی رایجه که بچه ها پنیر های کوچک اونم دو سه تا بیارن برای زنگ تفریح یا ماست میوه ای و شیر هم که تو مدرسه معمولا میخرن و بقیه خوراکیشون هم بجز یک ساندویچ خیلی کوچیک میوه است و هویج و گوجه فرنگی و....و همین ها را در مقدار زیاد میخورن تا ساعت 4 که میرن خانه و شام وناهار را یکی میکنن.
البته نمیشه این استرس و فشاری را هم که روی بچه هاست تو این سن برای درس خواندن و قبول شدن تو یک مدرسه خوب را هم نادیده گرفت.واقعا الان که از بیرون نگاه میکنم بچه ها خیلی تحت فشار هستن در این مورد چه جسمی چه روحی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم گل کاملا موافقم.منم یه برنامه غذایی متفاوت برای مدرسشون ریختم و بچه هامو از دست این کیک و بیسکوییتهای پراز مواد نگهدارنده نجات دادم.
میوه.آجیل.نون و پنیر و خیار با گردو یا گوجه فرذنگی.انقدر میشه لقمه های خوشگل درست کرد. کیف میکنن.
من چون خودم رشته ام صنایع غذایی بوده.میدونم که این کیکهای اماده افتضاحند.هفته ای یکبار یک کیلو شیرینی جذاب میگیرم که ازون هم بعنوان میان وعده جای کیک استفاده میکنم.شیرینی خیلی خیلی مفید تر از کیکهای آماده بعنوان اسنک هست.میوه داخل ظرف خورد کنید.
این سالادم که اینجا مینویسم حتما برای بچه ها درست کنین
اسفناج رو 2 ساعت تو روغن زیتون بخوابونین بعد از دوساعت روش توت فرنگی حلقه شده یا ذغال لخته بدون هسته آلبالو خشک بدون هسته یا کرنبری که تو تواضع میفرشوشن کم بریزین و همینطور گردو خرد کرده یا بادوم پوست کنده و از وسط نصف شده و یکمقدار پنیر رنده شده روش بپاشین بهمراه کمی اب لیمو و نمک.عالیههههههههههههههه.
اسفناج رو مثل بورانی با لبنیات ندین که هیچ فایده ای نداره

ایپک جان خوشبختم ما هم آبان 79 و پشمالو.خخخخخخ
من هم دو ماه هست که کیک ها رو حذف کردم ولی بیسکوییت پتی بور تو این دو ماه چند بار گرفتم براش ، اونم خوب نیست؟ من هم آجیل رو جایگزین کردم برای تغذیه اش چون راضی نمیشه میوه ببره میگه خوردنش سخته تو زنگ تفریح
سلام به همگی
مرسی مریم جون از بابت سالادت . سعی میکنم درست کنم . منم بیشتر بری بچه هام لقمه میزارم و خیلی کم پیش میاد کیک و بیسکویت بخرم و بعد از خواب ظهر شون هم آجیل و میوه میدم
مامان خانم گل واقعا باهات موافقم . فشاری که به بچه ها میاد خیلی زیاده . خود من وقتی همسن دخترم بودم اصلا درس نمیخوندم ! فقط بازی میکردم و میدویدم بعد هم میا مدم خونه و یه کاسه بزرگ نان و ماست و خیار میخوردم و می خوابیدم اونم ساعت 8 یا 9 .
راستی چقدر هم تغذیه اون ور آبی ها سالم تر تا ما . با این حساب بچه ها باید صبحانه و شامشون و کامل و مفصل بخورن
راستی بچه ها یه چیز دیگه که البته تجربه شخصی من هست اینه که خواهرم خیلی زودتر ازمن از سوتین استفاده کرد و سینه اش کوچکتر شده و رشد زیادی نداشته . حالا من خیلی دختری اصراری ندارم که حتما باید سوتین ببنده از ایت نیم تنه های که جنس لطیفی دارن براش تهیه کردم و فقط وقت مهمانی رفتن استفاده میکنه . حالا تنی دونم این کارم درسته یا نه . البته مال دختری من کوچیکه قربونش برم
مژده..............مژده
با ارسال عکس کودکان دلبندتان به سایت تک نی نی به ادرسhttp://taknini.ir/
چند عکس روتوش زده هدیه بگیرین
ارسال عکس های بیشتر و با کیفیت =با برنده شدن
این فرصت رو از دست ندین
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
زار آسمون خواهرشوهر من دیر بسته سینه هاش آویزون و بزرگ شده باید اگه متناسبه بزاری ببنده
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
مریم جون منم همین سالاد را درست میکنم و تو زمستون برای اون قرمزیش انار میریزم. خیلی خوشمزه میشه.
وای گفتید شیرینی چقدر دلم خواست! اینجا که خودم مجبورم هر هفته کیک درست کنم.
من که از همان اول نیم تنه را دادم بپوشه چون دوست نداشتم که از زیر لباسش چیزی پیدا باشه . البته میخواستم خیلی هم بزرگ نشه . ولی خوب اینجا هم که با بقیه بچه ها میره رختکن و لباس ورزش میپوشه روز اول اومد گفت من اولش سختم بود لباسم را عوض کنم چون فکر کردم فقط من نیم تنه پوشیدم ولی دیدم همشون بلوزشون را که در اوردن همه پوشیده بودن در صورتی که خیلی هم چیزی ندارن.
هزاراسمان من یادمه خودم بچه بودم با داداشم تو خانه چقدر فوتبال بازی میکردیم یا دیگه چیزی که پیدا نمیکردم از روی این مبل میپریدم روی اون مبل . البته دور از چشم مامانم و مامانم هم متعجب که چقدر جنس مبل بد بود و فنرهاش زود خراب شد. حالا این دختری تکان هم نمیخوره تو خانه .
این کوتاهی قد فقط مال ایران نیست
تو برنامه نانی که از من و تو پخش شد یه قسمتش مربوط به کوتاهی قد بچه ها در انگلستان بود
که بعدز کلی بررسی و تحقیق به این نتیجه رسیدن که
علتش عدم تحرک کافیه

یعنی نسلهای قبل کلی تو باغها و کوچه ها بدو بدو میکردن، با صدای بلند همدیگه رو صدا میکردن چقد از درختا بالا و پایین میرفتن
از جوبها میپریدن...مثل باز باران....هههه
زود به زود گشنه میشدن و غذهی سالم میخوردن
الان زندگی آپارتمان نشینی و شهری،نشستن پای تلویزیون و کامپیوتر و باکس ها...همه اینا روح و جسم ما و بچه ها موحو فرسوده میکنن

ای کاش میشد کاری کرد
حالا بازم در جامعه ما پسرها خیللی دستشون بازتره ولی دخترها مجبورن تو محیطای بسته که محدودن فعالیت بدنی انجام بدن

CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلام به روی گل همتون

ما که دیگه از قد دخی بی خیال شدیم فقط خدا خدا میکنم لا اقل 160 بشه ووووووووووووووو دخی ما که یه دقیقه رو زمین بند نمیشه دایم بپر بپر بدو بدو تا حالا هزار بار گفتم خدا رو شکر اپارتمان نشین نیستیم یا سر دو روز همسایه ها صداشون در میومد اخه تا میریم خونه جاریام 1 سعت بعدش تلفن میزنن که همسایه ها شاکی شده عجببببببببببببببب
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
و اما از نیم تنه خو هنوز دخی ما چیزی به اون صورت نداره خیلی که اسم بزارم اندازه ی یه پسته خخخخخخخخخخخ
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
2810