2777
2789
عنوان

سه قلوهام کلاس اولن کم اوردم دیگه!😩

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 62 پست
آیلین آروین آرتین نسبت به اون دوتا بهتره ولی بازم شیطونه😂🥲

براشون بنظرم بالا بالا بخر خیلی کمک میکنه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان دارم ازدواجشون در اینده رو تصور میکنم  ینی مثل خودشون با سه قلو ازدواج میکنن  یا ...

تا کجا پیش رفتی خواهر.....😂😂

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی، برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد💚

تا کجا پیش رفتی خواهر.....😂😂

کلا ادم اینده نگری ام به همه چی با دید بلند مدت نگاه میکنم 

ولی ب نظرم شما بچه ب سه قلو ندین ادم گیج میشه کی ب کیه 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

خدا صبر و توانت بده

من با یکی چل شدم

میگم‌آخر سیببببب چیه میگه سسسسس

میگم آخر دانهههههه چیه میگه ننننننن

گاهی میگم‌خنگه بچم

امیدی نیس بهش

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خدا صبر و توانت بده من با یکی چل شدم میگم‌آخر سیببببب چیه میگه سسسسس میگم آخر دانهههههه چیه میگه ...

بعضی وقتا یه جواب هایی میدن دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار😂😂

والا من الان داشتم ب دختر خالم درس میدادم قشنگ سرم سوت کشید ᥬ🤯᭄ خدا بهت قوتی بده  ᥬ🤕᭄

صبح کلاس دخترم 

ظهر کلاس پسرام

عصرم که باید تکالیفو بنویسن 😂💔

2810